Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: (>^_^)>[The last day]<(*_*<)  (Przeczytany 3531 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline maszzter

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    (>^_^)>[The last day]<(*_*<)
    « dnia: Lipca 25, 2007, 16:04:21 »
    mam problem z the last day, chcem sciągnąć grę z http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/singlefile.php?cid=7&lid=61 klikam na Downloa Now włącz mi się flash get biore zapisz i wyskakuje mi error i nie chce mi się sciągać :( mam możę ktoś inny link do the last say. Albo by mógł umieścić na np rapidshare

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    Odp: (>^_^)>[The last day]<(*_*<)
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 25, 2007, 16:20:28 »
    Musisz wyłączyć download managera aby ci poszło.

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 25, 2007, 16:21:49 »
    jezeli chcesz, mozesz pobrac wersje z naszej strony, dziala ona na 751.
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline maszzter

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 25, 2007, 16:28:27 »
    Jest tam tylko pod 751 :( a ja potrzebuje pod 808 umieśćcie na filefront np

EDIT: lol czemu nikt nie odpowiada

Posty, edytujemy, a forum to nie chat ze od razu bedziesz mial odpowiedz... swoja droga zaloze sie ze o wiele bardziej oplacalne jest zajrzenie do googli a jeszcze lepiej do topicow na taleworlds, niz czekanie az ktos za ciebie to zrobi.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 25, 2007, 20:47:04 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 25, 2007, 20:50:49 »
    Ech az z ciekawosci zobaczylem i nie mam zadnych problemow ze sciaganiem wiec odpowiadam : Serwis mbrepository ma blokade na programy wspomagajace sciaganie - takze zamiast wybierac opcje pobieraj przez cos, wybierz zwykle pobieranie w przegladarce - wtedy nie ma zadnych problemow lacznie z tym ktory opisujesz w temacie Onin No Ran takze mysle ze moge go usunac - jesli masz jeszcze jakies watpliwosci pisz w tym topicu.

Krotko mowiac mbrepository jest glownym zrodlem modow do M&B i nic nie ma prawa nie dzialac - ewentualnie czasem zdarzaja sie tymczasowe problemy techniczne.

EDIT

lol czemu nikt nie odpowiada
    A post kolby to co? Teraz dopiero zauwazylem ze napisal prawie to samo co ja przed chwila, nie ma rady musisz przeczytac jego post-.-...

EDIT2

Cos mi sie wydaje ze mamy do czynienia z uzytkownikiem "Ponia" w innym wcieleniu - Macie takie same IP, masz cos do powiedzenia na ten temat?
    « Ostatnia zmiana: Lipca 25, 2007, 20:59:57 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline maszzter

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 26, 2007, 12:08:19 »
    Wracając do Poni to mój brat cioteczny u mnie się zalogował bo nie ma internetu w domu i przychodzi do mnie. Ale myślę że możesz go usunąć jeśli mój brat będzie miał jakiś problem to napisze przez Maszztera. Ok???
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    O!!! spoko spoko już się ściąga :D dzięks i sory za tą obraze.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Już się sciągneło, mam pytanko czy ktoś za najprostszą postacią a zarazem najlepszą. Bo nie wiem kim zacząć grać.
    W wersji 751 grałem warg raiderem fajnie sie grało a teraz nie wiem kim grać.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 26, 2007, 13:24:22 wysłana przez maszzter »

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 30, 2007, 22:32:44 »
    Mysle ze teraz kazdy po prostu powie ze ta klasa jest najlepsza ktora sam gra i tyle z obiektywizmu... cuz jako ze moja racja jest najmojsza powiem ze najlepszy jest obronca gondoru - do dyspozycji ma swietna piechote ktora kosi orkow jak leci, jezdzcy rohanu tez sa niczego sobie... ale wolno awansuja.

Offline Haldir

• Użytkownik
    • Przybywasz tu w rytm kroku w przeznaczeniu...
    « Odpowiedź #7 dnia: Lipca 30, 2007, 22:44:57 »
    Mimo iż jestem elfem, moge Ci powiedzieć iż wg mnie najlepsi są Jeźdźcy Rohanu (chyba obiektywna opinia ;p). Nie ma to jak kosić kilkukrotną przewagę wroga samą konnicą ;]
    « Ostatnia zmiana: Lipca 31, 2007, 22:13:19 wysłana przez Haldir »
    "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał a mniej niż połowe chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują"

"Wskrzesmy dawną chwałę z wściekłości siejąc zniszczenia aż wstanie krwawy świt"

Offline Karwas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lipca 31, 2007, 20:37:17 »
    Mógłby mi ktoś poradzić jaką profesje (?) wybrać na początek? Czy w ogóle wybór np. men-at-arms ma znaczenie przy późniejszym dodawaniu skilli?

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Lipca 31, 2007, 22:09:48 »
    Kazda klasa okresla dokladnie to, czym bedziesz sie w przyszlosci zajmowal. Przetlumacz sobie wszystkie nazwy to nie bedziesz mial zadnych watpliwosci do czego sie odnosza. Pewnie ze men-at-arms jest nastawiony na walke zbrojna, a merchant na zdobywaniu jak najwieszkszej ilosci pieniedzy poprzez handel.

Offline Karwas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 01, 2007, 16:36:07 »
    Czy jest możliwy udział w bitwach z trylogii np. o Hornburg? Wojna się już zaczęła.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 01, 2007, 18:03:03 »
    Niestety na obecnej wersji nie ma czegos takiego jak "bitwy historyczne". Chociaz podejrzewam ze sceny helmowego jaru i Minas Tirith nie zostaly stworzone bez powodu wiec mam nadzieje ze popracuja nad tym.

Offline Karwas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 01, 2007, 19:33:27 »
    Szkoda może w przyszłej wersji.. Dzięki za pomoc.