Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Petters/Deus  (Przeczytany 748 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Petters

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • W grze - Deus
    Petters/Deus
    « dnia: Kwietnia 25, 2010, 19:04:10 »
    Szczerze mówiąc, to nie za bardzo lubię pisać o sobie. Ale mus to mus. ;)
    Mam na imię Piotrek, mam 15 lat. Interesuję się polityką i hitorią, lubię czytać książki. W M&B zacząłem grać na... piracie (tak, możecie mnie zlinczować, ale to było dawno...), moim ulubionym modem był Sword of Damocles. Ogólnie to wtedy średnio mi się to podobało, a grać zakończyłem bodajże w październiku. Po paru tygodniach zainteresowałem się Warbandem, ale niestety nie mogłem brać udziału w becie (jak myślicie, dlaczego? ;)). Obiecałem sobie wtedy, że nie przegapię premiery. Oczywiście przegapiłem... W WB gram od 15 kwietnia, ale myślę że nawet nieźle mi idzie.
    Najprościej rzecz ujmując, ludzie dzielą się na dwa rodzaje - na gaduły i na ludzi czynu.
    Większość ludzi to gaduły. Jedyne, co potrafią, to gadać.
    Ale kiedy przychodzi co do czego, właśnie ludzie czynu odmieniają świat.
    A kiedy to robią, odmieniają też nas. I dlatego nigdy o nich nie zapominamy.
    A kim ty jesteś? Będziesz tylko gadał, czy się postawisz i coś z tym zrobisz?
    Bo, uwierzcie mi, reszta to tylko zwykłe pieprzenie.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Petters/Deus
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 25, 2010, 19:22:26 »
    Serdecznie witam w naszym wspaniałym gronie - miło by było gdybyś zajrzał http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=4455.0
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Petters

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • W grze - Deus
    Odp: Petters/Deus
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 25, 2010, 19:25:16 »
    Kiedyś już rozwiązywałem ankietę polityczną (test-polityczny.costam.pl), wyszły mi poglądy ~centroprawicowe. Co dziwne, "wolności obywatelskie" wyliczyło na... 36%. Zaraz się za to zabiorę.
    Najprościej rzecz ujmując, ludzie dzielą się na dwa rodzaje - na gaduły i na ludzi czynu.
    Większość ludzi to gaduły. Jedyne, co potrafią, to gadać.
    Ale kiedy przychodzi co do czego, właśnie ludzie czynu odmieniają świat.
    A kiedy to robią, odmieniają też nas. I dlatego nigdy o nich nie zapominamy.
    A kim ty jesteś? Będziesz tylko gadał, czy się postawisz i coś z tym zrobisz?
    Bo, uwierzcie mi, reszta to tylko zwykłe pieprzenie.