Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wasze sny - dziwne, śmieszne, a może straszne? Pochwalcie się!  (Przeczytany 5862 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline arek818

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Wasze sny - dziwne, śmieszne, a może straszne? Pochwalcie się!
    « Odpowiedź #15 dnia: Lipca 06, 2010, 21:13:11 »
    Opowiem wam sen który mi się śnił 2 razy identyczny
    Jest centrum jakiejś wioski japońskiej czas samuraji itp ludzie chodzą normalnie a nagle wybuchła panika zaczęła się walka na środek wpadła banda ninja  kilku gości walczy ja też podczas walki ściągnąłem maskę jednej ninja i zobaczyłem w niej moją koleżankę ze szkoły i ona wtedy uciekła goniłem za nią ale znikła
    szukając jej w uliczce wpadłem na sklep jej matki a obok matki ta dziewczyna po długiej rozmowie z nią nakłoniłem ją aby mnie nauczyła sztuki ninja
    zmiana sceny na polną drogę i strumień nie daleko. Nad strumieniem siedział mój kolega i łowił ryby koleżanka prowadziła mnie tą drogą do lasu potem przez las do świątyni tam był portal kazała mi do niego wejść weszłem i sen się urwał :/
    Wiem trochę dziwny. xD
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • -
    « Odpowiedź #16 dnia: Lipca 06, 2010, 22:23:33 »
    Opowiem wam sen który mi się śnił 2 razy identyczny
    Jest centrum jakiejś wioski japońskiej czas samuraji itp ludzie chodzą normalnie a nagle wybuchła panika zaczęła się walka na środek wpadła banda ninja  kilku gości walczy ja też podczas walki ściągnąłem maskę jednej ninja i zobaczyłem w niej moją koleżankę ze szkoły i ona wtedy uciekła goniłem za nią ale znikła
    szukając jej w uliczce wpadłem na sklep jej matki a obok matki ta dziewczyna po długiej rozmowie z nią nakłoniłem ją aby mnie nauczyła sztuki ninja
    zmiana sceny na polną drogę i strumień nie daleko. Nad strumieniem siedział mój kolega i łowił ryby koleżanka prowadziła mnie tą drogą do lasu potem przez las do świątyni tam był portal kazała mi do niego wejść weszłem i sen się urwał :/
    Wiem trochę dziwny. xD
    "Opowiedz mi swój sen, a powiem Ci kim jesteś ;>"

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #17 dnia: Lipca 07, 2010, 10:02:46 »
    A ja od kilku lat bardzo rzadko miewam sny, a jeśli już to nie są warte przedstawienia na forum.

Offline Runner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Lipca 07, 2010, 13:54:08 »
    Małe uściślenie: sny mamy zawsze po kilka - kilkanaście na noc, ale pamiętamy już mniej :P

@down: możliwe... :D
    O ja pierd.! A ja myślałem, że to ja jestem dziwny... xD
    « Ostatnia zmiana: Lipca 07, 2010, 15:09:33 wysłana przez Runner »

Offline zasa213

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Lipca 07, 2010, 15:05:33 »
    Jeszcze mniejsze uściślenie - można mieć maksymalnie 5-6 snów na noc :). Ostatnio miałem zwariowany sen - śniło mi się że jestem oposem z Epoki Lodowcowej, razem z oposem płci żeńskiej wkradłem się do farmy, skąd "pożyczyłem" machinę latającą, którą przeleciałem nad cały miastem, aż zatrzymałem się gdzieś w polach na linii energetycznej, później dowiedziałem się że mój O.G*, który był mamutem, odchodzi, i ma go zastąpić jakiś opos. Ja natomiast proponowałem tego tygrysa całego, ale on się nie zgodził. Później sobie szedłem, oczywiście dalej jako opos, aż tu nagle pojawiła mi się mapka gry, taka jak w GTA, a na niej zobaczyłem czerwoną czaszkę. Zorientowałem się, że to wojsko mnie szuka bo przeleciałem nad miastem w maszynie latającej, więc, schowałem się w mini tunelu. Jak oni odlecieli, co zobaczyłem po tym że czaszka oddala się od wskaźnika na mapie, to wyszedłem z tego tunelu i zobaczyłem mega grubasa, a opos płci żeńskiej, który był ze mną, stał się małą żółtą kulką, który ten grubas zjadł. Później już nie pamiętam :D

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #20 dnia: Lipca 07, 2010, 18:45:56 »
    Pamiętam, zawsze jak jeździłem do kuzynów, do innego miasta [a oni mają takie otwarte schody z drewna i zawsze jak byłem mały się bałem po nich chodzić] to mi się śniło, że jest mi nie dobrze i wychylam się za barierkę i spadam :P Wiem, że to nie na temat ale czasem żałuje, że nie jestem młodszy :P Nie trzeba się niczym przejmować, o niczym właściwie się nie ma pojęcia no i te j*bane skojarzenia :P

Offline pawelcio

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Lipca 10, 2010, 20:15:25 »
    Mój najgorszy sen to taki rodem z resident evil (dobrze napisałem ?) Najpierw puka ktoś do drzwi otwieram a tam zombi wpadają do mojej chaty, zamykam się w pokoju i zombi rozwalają drzwi. Nagle pojawiam się przed domem i mój ojciec krzyczy do mnie żebym wsiadał do samochodu. Lecz bmw nie odpala nagle zombi oblegają samochód, rozbijają okna i się budzę. Może czytając nie wyda wam się straszny ale w rzeczywistości to koszmar, a raczej w śnie.
    Podczas snów mam coś takiego ze zamykam oczy i się budzę, a podczas koszmarów nie mogę. Mam też takie koszmary ze ktoś gra mną w grę i nagle spadam w przepaść i próbuje wcisnąć esc ale nie mogę wyjść z tej gry i nagle się budzę.

Offline zasa213

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Lipca 11, 2010, 11:56:10 »
    O właśnie, po wygraniu wyborów przez Komorowskiego śniła mi się wojna z...USA. Uciekać, póki możemy :D

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Lipca 11, 2010, 15:25:25 »
    Mój dzisiejszy sen :D

To był jakiś wielki konwent albo jakieś targi czy coś, kupiłem tam bilet i wlazłem do środka tłok jak jasny diabli jakieś długie korytarze wypełnione gadającymi ludźmi dyskutującymi na różne tematy zwykle elektronika/gry/itp.
    Docieram wreszcie do głównego pomieszczenia, a tam tysiące komputerów - pomieszczenie wielkości hangarów samolotowych usiane jest połączonymi ze sobą komputerami, a przy nich gracze przygotowujący się do bitwy w grę jakąś ze sobą.
    Dostałem zaproszenie więc dołączyłem do jednej z frakcji, byli nią bodajże Orkowie coś z połączeniem z przyszłością, kontra ludzie (a przynajmniej tak mi się wydaje bo jednostek widać nie było tylko wojskowe pojazdy).
    Podłączam się mam swoją ekipę pod komendą, rozpoczyna się gra a ja w nią "wchodzę" mamy pole bitwy główne siły nacierają ostrzały, rakiety i pociski a dwie siły nacierają na siebie.
    Z moją ekipą robimy dywersję i szybko przekradamy się po cichutku na tyły wroga...
    Dostaliśmy się, zaczynamy rozcinać wroga, niszczyć mu budowle od tyłu uszkadzać ich zaplecze podczas głównej batalii, zniszczyliśmy ich dość dużo aż zostałem "wyciągnięty z gry" i wyszedłem z jakby zaplecza "wroga" po drugiej stronie hangaru i to na górze!
    Idę do centrum sali a przy schodach na dół zastępuje mi drogę dziewczyna w uniformie chcąc coś ode mnie.
    Chce ode mnie bilet, mówię że mam kupiłem i jej wręczam swój a ona mi mówi że "to nie na ten dział", wkurzyłem się bo nie przypominam sobie by były inne do kupienia.
    Odpycham ją na ścianę i idę dalej w dół po długich schodach, zastępuje mi drogę gościu w podobnym uniformie średniej postury chce ode mnie tego samego i chce mnie zatrzymać toteż złapałem go za rękę i skoczyłem w dół schodów robiąc przewrót w powietrzu chcąc go pociągnąć w dół - o dziwo udaje mi się to przelatuje nade mną ale zamiast rąbnąć w te schody zatrzymuje się jak ja na nich jak gdyby nigdy nic - jest tylko troche skołowany.
    Idę dalej znów widzę masę komputerów w tym hangarze wszyscy zebrali się przy środku przy wielkiej kuli naszpikowanej kablami podłączonymi do niej, nachylają się do jednego gościa siedzącego przy metalowym stole (podliczają wyniki starcia).
    Podchodzę do nich i sprawdzam, mówią mi ludzie z mojego zespołu z uśmiechem na ustach że wygraliśmy z nimi o 650 punktów, z czego było 6milionów do 6milionów 650 punktów.
    Mówię do mojego teamu "Kuźwa mogło być lepiej".
    Podchodzą kobieta i mężczyzna którzy próbowali mnie zatrzymać, mówią głównemu gościowi (ten co podlicza punkty) który miał podobny uniform z kartą magnetyczną w plastikowym opakowaniu na smyczy na karku że nie mam biletu.
    Mówię im że mam kupiłem a na to ten mężczyzna: "Nasz system S.W.A.T sprawdził już system niema biletu"
    Na to główny "Ja tu jestem masterem, gdzie masz bilet?" z czego wytrzeszcza się na mnie.
    Ja na to "To ile k**wa tych biletów trzeba ?"
    Koleś zaczął się zastanawiać z czego zaczął być skołowany, jakby sam dobrze nie wiedział...

Sen się skończył w tym momencie a ja się obudziłem o 13 :D (czemu tak późno?!)
    O dziwo z wieloma szczegółami mi się sen utrwalił...
    Z czego myślę czy niebyła to gra w stylu warhammer 40000 z czego nigdy w tę grę nie grałem ani jej nie widziałem - tylko przypuszczam :D
    Po obejrzeniu dziś screenów z tej gry stwierdzam że to była baaardzo podobna gra :D
    « Ostatnia zmiana: Lipca 11, 2010, 15:33:52 wysłana przez Kalsiver »
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline Nikooo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Lipca 11, 2010, 19:40:38 »
    Ja miałem taki dziwny sen że budzę się wstaję ale zamiast dywanu jest piasek . Jest połowa mojego pokoju jakaś gazetka na stole leży to ją biorę . Tam pisało że była wojna atomowa i tak to czytam aż tu nagle oblegają mnie mutanty (szczególnie zapamiętałem trzyrękiego gościa z siekierkami) łapię za gazurkę i zaczynam okładać te mutanty . Po 15 min przylatuje statek obcych ląduje i z niego wychodzi facet w uniformie ze Star Trek'a i zaczyna gadać i bierze mnie na ten statek . I tu koniec . Mam nadzieję że przyśni mi się dalsza część tego snu bo był dość ciekawy ;)