Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: import/eksport przedmiotów  (Przeczytany 1056 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline adiq15

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    import/eksport przedmiotów
    « dnia: Kwietnia 21, 2010, 20:03:15 »
    Czy import/eksport przedmiotów jest możliwy? Wiem że postaci tak ale nigdzie nic nie widziałem o przedmiotach.Mam postać na 42 lvlu z najlepszymi itemami i przez buga... nie moge kontynuować gry, wiec próbowałem jakoś sobie poradzić i zacząłem teleportować sie itd. uzywać kodow i rozgrywka starciła znaczenie chciałbym rozpocząc gre od nowa ale z itemami ktore mam na drugim charze jest to możliwe?

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    Odp: import/eksport przedmiotów
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 21, 2010, 20:13:30 »
    Niestety nie, jeśli nie posiadasz starego zapisu, to jedyne, co możesz zrobić, to import statystyk postaci, jej doświadczenia i pieniędzy, które zazwyczaj idą na wyposażenie.
    Możesz co prawda ingerować w pliki gry i przy wyborze postaci dodać sobie przedmioty, lecz bez Module System się nie obejdzie...

Pozdrawiam!

Offline adiq15

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 21, 2010, 20:21:13 »
    Jeśli nie posiadasz starego zapisu? Ale ja napisałem że mam tą postać z tymi itemami

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 21, 2010, 20:25:33 »
    Chodziło mi o wcześniejszy zapis -- przed bugiem. Jeśli nie masz, no to pozostaje Ci dorabiać się sprzętu, reputacji, honoru, relacji itp od nowa...
    Chyba, że jak już pisałem dodasz przedmioty przez Module System, ale więcej "wkurzania się" z tym (szczególnie dla tych, co nigdy nie mieli z nim styczności), jak tego warte.

EDIT:
    Oj, też kiedyś straciłem ciekawą postać (w sumie to nie raz), lecz z drugiej strony... to tylko głupia gra, niewarta nerwów, przejmowania i zamartwiania się :>

Pozdrawiam!
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 21, 2010, 20:36:08 wysłana przez NIFN »

Offline adiq15

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 21, 2010, 20:30:38 »
    Ok dzieki kiedy skumałem o co ci chodziło to już napisałeś odp.;] Nie bede sie bawił programami ale postaci troche szkoda mimo ze sama postac dotyczyła modu prospecy of pendor :P (wszystko najlepsze i poulepszane) ale cóż szkoda jeszcze raz dzieki za szybką odpowiedź