Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Propozycja dot. teamspeaka...  (Przeczytany 1748 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    Propozycja dot. teamspeaka...
    « dnia: Kwietnia 20, 2010, 08:12:37 »
    Słuchajcie szefowie (pfff... xD), może by zrobić tak, żeby było dobrze:P Chodzi dokładnie o założenie Teamspeaka forumowego... to by podniosło prestiż forum, a także by przyciągało nowych graczy na owe forum a także do gry... jeżeli była by potrzebna kasa, to myślę że z tym też nie będzie problemu, zawsze można zrobić zrzute... ja też się dorzuce ^^ lub oczywiście można poszukać czegoś darmowego, jeśli takie coś istnieje...

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Propozycja dot. teamspeaka...
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 20, 2010, 08:14:58 »
    Z tego co wiem, to dedal szykuje teamspeaka ;p
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 20, 2010, 08:16:20 »
    Szykuje i szykuje, i szykuje, i szykuje, i szykuje... i ... go nie ma xD

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 20, 2010, 08:21:51 »
    Pifciu z tego co kiedyś na kanale u Einherjarów usłyszałem to Spanky im zaproponował założenie TS'a u niego na serwerze na 512 slotów, zawsze możesz jego zapytać, pozostała by tylko kwestia dogadania się z nimi i jakiegoś podziału kosztów, które na pewno będą znacznie niższe niż w przypadku innych opcji. Poza tym teoretycznie jest utworzony kanał dla Tawerny na serwerze Batlegrounds.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 20, 2010, 08:24:58 »
    Teamspeak już działa. Sęk w tym, że muszę czekać, aż osoba zarządzająca TS'em u Spankiego rozda uprawnienia administracyjne. Bez tego byłby straszny burdel i obawiam się, że nasz TS byłby bardzo nadużywany przez niektóre osoby. Jak tylko otrzymamy uprawnienia i zabezpieczymy odpowiednio kanał, podam wszelkie dane potrzebne do połączenia.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 20, 2010, 08:51:43 »
    Teamspeak już działa. Sęk w tym, że muszę czekać, aż osoba zarządzająca TS'em u Spankiego rozda uprawnienia administracyjne. Bez tego byłby straszny burdel i obawiam się, że nasz TS byłby bardzo nadużywany przez niektóre osoby. Jak tylko otrzymamy uprawnienia i zabezpieczymy odpowiednio kanał, podam wszelkie dane potrzebne do połączenia.

No to mnie usieszyłeś:P jeśli miałeś jakieś koszty to zrób zrzute, bo pewnie dużo osób będzie chciało z tego korzystać...

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 20, 2010, 10:47:44 »
    Zaraz, zaraz............właśnie sobie przypomniałem, że TS u Spankiego jest gotowy :P Każdy server [via właściciele servera] ma utworzony kanał i są osobne hasła.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #7 dnia: Maja 04, 2010, 22:01:31 »
    No tak, tylko czy dane dotyczące team speaka zostały gdzieś dodane? Bo chętnie bym wszedł lecz niestety nie mam żadnych danych dotyczących pokoju tawerny.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #8 dnia: Maja 04, 2010, 22:06:15 »
    No tak, tylko czy dane dotyczące team speaka zostały gdzieś dodane? Bo chętnie bym wszedł lecz niestety nie mam żadnych danych dotyczących pokoju tawerny.
    Dane są te same jak w przypadku servera Sacred Band, tylko hasło kanału jest inne: bloodwine.