Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam  (Przeczytany 660 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Adams F.

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam
    « dnia: Kwietnia 17, 2010, 22:29:20 »
    Witam.
    Mam na imię Adam. Mieszkam w Katowicach, studiuję sobie chemię (do obrony zostało mi pół roku - nie żebym się chwalił).
    Poza tym że grywam w M&B, to lubię gry strategiczne i klasyczne (patrz Gothic itp). Co jeszcze? Lubię posłuchać klasycznego rocka czyli takie zespoły jak Queen, Pink Floyd, Rolling Stones (te informacje dla młodszych którzy nie wiedzą co to porządna muzyka). Interesuję się także drugą wojną światową. To by było mnie z grubsza.
    I jeszcze taka zagadka. Studenci powinni wiedzieć: jak się robi spagetii na winie?

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Witam
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 17, 2010, 23:54:35 »
    Serdecznie witam w naszym wspaniałym gronie. Muszę Ci powiedzieć że nie mam pojęcia jak robi się spaghetti na winie, ale wiem jak robi się płatki na winie stołowym (i uwierz że jest różnica miedzy płatkami przygotowanymi na winie włoskim, a francuskim).   
    "I never risk my own skin if I don't have to."