Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: rekordy w Mount & Blade  (Przeczytany 1363 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kondi1234

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    rekordy w Mount & Blade
    « dnia: Kwietnia 14, 2010, 20:11:19 »
    Zapisywać można tutaj swoje rekordy, np. największe zwycięztwo, najlepszy item, ilość kasy itp, itd.

Mój rekord to Skrzydlaty hełm, tarcza okryta skórą, rumak maswny, zbroja 22ciało i 4 nogi oraz dwuręczny miecz po siedmiu dniach w grze.
    Nie ściemniam, zróbiłem to rabując i ratując wioski, walcząc nie z grabieżcami a z bandytami. Noi umiejętność Handel się przydała.
    Planuję robić comiesiąc głosowanie na najleprze rekordy i robić z tego podsumowanie. Może uda się zrobić M&B Guiness?

Offline Kormo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • All the light makes the shadow...
    Odp: rekordy w Mount & Blade
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 14, 2010, 20:24:24 »
    Mój rekord to trudność strzału 15.1... Na początku bitwy po prostu rzucałem sobie długimi włóczniami w przeciwników, a tu nagle head shot i kolo leży...

PS: Sry, że nie ma screena, ale myślałem, że da się zrobić tradycyjnym sposobem, wyszedłem z gry, a tu d***...
    Cytat rodem z tawerny:
    Nordycki huskarl - Najlepsza jednostka w swojej kategorii. Macie szczęście, że nordyccy dowódcy mają najwyżej paru w swoich kompaniach. Niezwykle groźni, świetnie się spisują przy szturmach na mury. Takie małe „chodzące” czołgi.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: rekordy w Mount & Blade
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 15, 2010, 08:47:17 »
    Prawie na wszystko z tego co wymieniłeś są odpowiednie tematy. Ten zamykam.