Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Konwertowanie modów  (Przeczytany 1254 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nychlo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Konwertowanie modów
    « dnia: Kwietnia 12, 2010, 16:28:07 »
    Zaczynając nie byłem pewien gdzie ustawić temat więc wstawiłem tutaj jeżeli postąpiłem żle(:))to proszę o przeniesienie, wracając do tematu wyczytałem na stronie głównej "Four Ways" że mody z podstawy M&B można "zaaportować" do M&B Warbands czy ktoś może mi powiedzieć jak?

P.S.
    Użyłem magicznej opcji "szukaj" i nie znalazłem podobnego tematu...

Offline syo

• Użytkownik
    Odp: Konwertowanie modów
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 12, 2010, 18:38:05 »
    Wystarczy wkleić mody do tego samego folderu co w m&b. Mogłeś najpierw zajrzeć do folderu z grą..?

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 12, 2010, 18:40:33 wysłana przez syo »
    Mądrym pomagać nie trzeba, głupim nie warto

Nie uciekaj przed snajperem, umrzesz zmęczony ;p

Offline Agis

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • póg mo thóin...
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 12, 2010, 21:00:18 »
    Nie tak szybko. Wklejałem ale nie chodzą... Po różnych pierepałkach wyszło że nie podoba mu się długość pomostu w modzie!!
    I ... że tak powiem zbita. Odpuściłem...
    Wiek średni jest wtedy, gdy kładziesz się wieczorem i masz nadzieję, że rano będziesz się czuł lepiej. Wiek podeszły jest wtedy, gdy kładziesz się wieczorem i masz nadzieję, że rano się obudzisz. Groucho Marx

Offline Nychlo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 13, 2010, 17:57:19 »
    Na stronie głównej serwisu "Four Ways" napisane jest cytuję " Czy mody do zwykłego Mount&Blade są kompatybilne z Mount&Blade Warband?

Nie, lecz można je łatwo zaaportować do Mount&Blade Warband." więc poprostu nie byłem pewien ;)

Offline Agis

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • póg mo thóin...
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 13, 2010, 19:26:16 »
    Wiesz, ja działałem na głupa... Wkleiłem, uruchomiłem, wyskakuje błąd, no to dokleiłem coś o co się siepał, wyskakuje inny itd. Przy błędzie "cośtam 12m" już nic nie pomogło. Próbowałem przekleić z Nativa Warbanda ale nie ruszyło...
    Wiek średni jest wtedy, gdy kładziesz się wieczorem i masz nadzieję, że rano będziesz się czuł lepiej. Wiek podeszły jest wtedy, gdy kładziesz się wieczorem i masz nadzieję, że rano się obudzisz. Groucho Marx