Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: eksport/import  (Przeczytany 1341 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rutto

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    eksport/import
    « dnia: Kwietnia 11, 2010, 21:56:31 »
    Normalnie w m&b najwięcej grałem na modzie native, ale ostatnio przypadły mi do gustu mody: the eagle and the radiant cross i magic world. Nie chciałem zaczynać od początku i dowiedziałem się o opcji eksportu i importu postaci. Słyszałem nawet, że można po wyeksportowaniu postaci dowolnie ja edytować w pliku tekstowym. jednak po wyeksportowaniu postaci i importowaniu wyświetla mi się, że nie można znaleźć pliku(postacie maja takie same imiona). Po wejściu w folder CharExport jest tylko plik tekstowy, który jest tylko instrukcją do eksportu i importu postaci, zaś pliku, który powinien się tam pojawić po wyeksportowaniu postaci nie ma. Jeżeli ktokolwiek z was spotkał się już z takim problemem, to proszę o pomoc.

Offline Galik

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: eksport/import
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 07, 2010, 21:58:11 »
    A na pewno zrobiłeś wszystko jak trzeba?
    I czy dobrze zrozumiałem? Chcesz edytować postać żeby nie zaczynać od początku czy wkleić starą z innego moda?

Jeśli pierwsze to:
    exportujesz --> wchodzisz w char export i zmieniasz sobie do woli --> importujesz i po kłopocie

Natomiast w drugim przypadku jest to a wykonalne z tego względu że pliki txt postaci z modów różnią się między sobą...

Pozdrawiam Galik :).
    Na świecie niema wielu idiotów po prostu są tak sprytnie porozstawiani, że spotykamy ich co krok.<br />Niech żyje Caldaria :-).

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: eksport/import
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 07, 2010, 22:40:06 »
    A wcale że nie. Postać można dowolnie przerzucać między modami. Po prostu nowe umiejętności będą na zerowym poziomie.
    Eksportujesz sobie postać z jednego moda i importujesz w innym. Problemy będą tylko jeśli podmienione są niektóre umiejętności ale to też nie zawsze.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"