Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Czy podoba ci się ten mod?

Bardzo mi się podoba.
    5 (12.8%)
    Całkiem fajny mod.
    4 (10.3%)
    Sporo niedoróbek,ale gra się przyjemnie.
    3 (7.7%)
    Jest taki sobie.
    5 (12.8%)
    Nie podoba mi się.
    11 (28.2%)
    Nie gram więc nie oceniam.
    11 (28.2%)

Głosów w sumie: 39

Autor Wątek: Blood mod  (Przeczytany 6594 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hasarel

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • "Jestem tym, kim być muszę."
    Blood mod
    « dnia: Kwietnia 11, 2010, 21:55:16 »
    Na prośbę Daedalusa zmieniam treść posta aby powiedzieć coś o modzie.Gra wprowadza wiele nowości jak nazwy miast wyciągnięte z realiów np.Los Angeles,Chicago,bardziej mroczną mapę,możliwość zostania wilkołakiem,wampirem,"muzykiem" i wiele innych klas/ras.Wiele osób interesują przedmioty więc tak:
    -występuje przede wszystkim broń palna głównie pistolety,do broni w zwarciu dodano gitary,pazury i trochę innych rzeczy
    -pancerzy niestety już tak wiele nie ma głównie te co są w podstawce z nowych to np. futro wilkołaka wraz z głową,nogami i rękawicami oraz wiele innych rodzai.
    Ogólnie jeśli chodzi o mnie na razie nie mogę nic powiedzieć na temat moich opinii,ponieważ dopiero zacznę się wkręcać w moda tak więc prawdopodobnie za kilka dni,może tydzień podam moje zdanie.

Dobra chwilę pograłem i trochę dopiszę:
    Jak to zazwyczaj bywa w M&B jest 5 frakcji:
    -Werewolfs(wilkołaki)chyba nie muszę tłumaczyć
    -Vampires(wampiry)chyba nie muszę tłumaczyć
    -Anarchists(Anarchia)sam nie wiem jak określić anarchistów
    -Guardians(strażnicy)jest to policja
    -Silver Dragon(srebrne smoki)są to ninja

Mod niestety dodaje tylko kilka nowych bannerów oraz wybór wielu z podstawki.
    Znajdziemy zarówno lordów z podstawki jak i nowych.

Dla osób niepewnych czy ściągnąć moda niżej podane linki do filmików na jego temat:

http://www.youtube.com/watch?v=ryDOX5PN70o

http://www.youtube.com/watch?v=3kK609m08Jg

Link do downloadu:http://www.mbrepository.com/file.php?id=1151

Temat na TW: http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,59961.0.html

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 12, 2010, 17:55:27 wysłana przez Popek96 »

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Blood na 1.011 skąd pobrać??
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 11, 2010, 21:57:42 »
    Moda nie polecam. Jest to wczesna beta. Moją uwagę na początku przykuły wilkołaki, ale są one kiepsko zrobione. Nie podoba mi się ten mod, ale jak chcesz:

Download
    Forum TW

PS. Cały twój post to dwa zdania! Popracuj nad interpunkcją... :/

@Down:
    Na tym forum wszystkiego nie znajdziesz, więc warto czasem zamiast na forum to w google wpisać "blood mod mount&blade". Wyskoczyło chyba na pierwszej pozycji. Przykro mi, ale raczej nikt się nie domyślił, że tutaj się dyskutuje o tym modzie. Sama nazwa tematu o tym świadczy. Poza tym piszesz tak chaotycznie, że ledwo da się czytać. Mylnie tłumaczysz pojęcie "kujon" z "prymus". Poza tym, nie jestem ani kujonem, ani prymusem. Po prostu dbam o język polski.

I koniec tego tematu.
    « Ostatnia zmiana: Maja 02, 2010, 20:25:36 wysłana przez MikiBar »

Offline Hasarel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 11, 2010, 22:08:16 »
    Tu chodzi o to że przy okazji można(jeśli nie domyśliłeś) pogadać o tym modzie przecież aż tak głupi nie jestem a przeglądnąłem całe forum,użyłem wyszukiwarki i ni h**a nie znalazłem więc się mnie nie czepiaj

P.S Nic z tym nie zrobisz "ten typ tak ma",że pisze chaotycznie  

P.P.S To,że ty jesteś takim kujonem i przestrzegasz wszystkich zasad interpunkcji jeszcze nie oznacza że ja też jestem kujonem i muszę tak robić.Oj widzę,że my się nie polubimy.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 11, 2010, 22:34:42 wysłana przez Popek96 »

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 11, 2010, 22:58:03 »
    W sumie przydałby się temat do tego moda, bo widziałem spore zainteresowanie nim w SZUKAM MODA. Z 10 osób grających w niego i chcących się wypowiedzieć pewnie będzie. Wiadomo, będzie temat, to i ludzie chętniej będą grać. Proponowałbym zmienić nazwę tematu na Blood, a 1-szy post odpowiednio zedytować. ;)

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 12, 2010, 11:04:19 »
    P.P.S To,że ty jesteś takim kujonem i przestrzegasz wszystkich zasad interpunkcji jeszcze nie oznacza że ja też jestem kujonem i muszę tak robić.Oj widzę,że my się nie polubimy.

No to masz pecha, bo na tym forum, jak na Polaków przystało, szanujemy język polski. Na razie dostajesz pierwsze ostrzeżenie i radzę Ci bardziej się przykładać do swoich postów, bo w przeciwnym wypadku się nie polubimy...

Tu chodzi o to że przy okazji można(jeśli nie domyśliłeś) pogadać o tym modzie

To nazwij go jakoś po ludzku. Jeśli tego nie zrobisz, temat leci do kosza.

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    Odp: Blood mod
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 12, 2010, 14:55:12 »
    Grałem w niego zanim pojawił się ten temat i nie podoba mi się. Może i jest urozmaicony, ale przedmiotów jest niewiele (przynajmniej w sklepach), wampir prawie wszystkich ciacha swoim sztylecikiem na 1 hit, będąc wilkowałkiem da się zdjąć swoją głowę etc. Ogólnie dałbym 4/10.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 12, 2010, 14:59:30 »
    Ja zagłosowałem na "Taki sobie". Najbardziej mnie wkurza właśnie to, że będąc wilkołakiem można zdjąć sobie ciało i być człowiekiem. Powinni zrobić model wilkołaka, a nie uzbrojenie.

Dałbym 3/10.

PS. @Popek96: Jak możesz, to wstaw link do forum TW do pierwszego posta, bo dla niektórych jest to ważne. (http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,59961.0.html)

Offline Hasarel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 12, 2010, 16:12:37 »
    Mam pytanie otóż gram chwilę i podczas bitwy z deserters i z późniejszymi mam już jednostki z wszystkich frakcji po kilka no i któraś tak jakoś głupio rechocze do tego czasem można usłyszeć coś podobnego do piły łańcuchowej o co chodzi?

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 12, 2010, 16:39:22 »
    1/10 Mod jest fatalny, żałosny i kompletnie pozbawiony klimatu - modele broni są brzydkie i plastikowe, jednostki głupkowate. Nie ma nowych skryptów - ogółem chała jakich mało!
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Crusader11

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 12, 2010, 16:46:32 »
    Zgadzam się :)

My fury is my sword, my glory is my shield!

Offline Shary

• Użytkownik
    • ,,Ch*j wam w pięty dla zachęty'' Elrond, przeróbka
    « Odpowiedź #10 dnia: Marca 21, 2011, 18:12:54 »
    eh nie wiem czy to ja jestem ślepy czy w tym modzie są 2 frakcje (red i white) po muzykach, wampirów, wilkołaków, ninja i innych niema śladu. Mod nazywa się Rust The Wheel, są policjanci, wojsko (white) i fanatycy krwi(red). 2/10
    Highway To Hell (AC/DC)http://www.youtube.com/watch?v=bNlNZ2T9EeY&ob=av2e

,,Łatwiej znaleźć ludzi gotowych na śmierć niż takich, którzy cierpliwie zniosą ból" -Juliusz Cezar

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #11 dnia: Marca 21, 2011, 18:41:37 »
    To nie ten mod. Jak sam błyskotliwie zauważyłeś

Mod nazywa się Rust The Wheel

A więc nie nazywa się Blood mod, nie sądzisz? :o
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Shary

• Użytkownik
    • ,,Ch*j wam w pięty dla zachęty'' Elrond, przeróbka
    « Odpowiedź #12 dnia: Marca 21, 2011, 22:07:43 »
    To nie ten mod. Jak sam błyskotliwie zauważyłeś

A więc nie nazywa się Blood mod, nie sądzisz? :o
    jak klikam na tego linka to mi Rust The Whell sie pokazuję
    Highway To Hell (AC/DC)http://www.youtube.com/watch?v=bNlNZ2T9EeY&ob=av2e

,,Łatwiej znaleźć ludzi gotowych na śmierć niż takich, którzy cierpliwie zniosą ból" -Juliusz Cezar

Offline Hasarel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 13, 2011, 17:04:57 »
    eh nie wiem czy to ja jestem ślepy czy w tym modzie są 2 frakcje (red i white) po muzykach, wampirów, wilkołaków, ninja i innych niema śladu. Mod nazywa się Rust The Wheel, są policjanci, wojsko (white) i fanatycy krwi(red). 2/10
    jak klikam na tego linka to mi Rust The Whell sie pokazuję

Nie wiem.Kiedy zakładałem temat to link odnosił do "Blood mod".Nie pamiętam także, aby było wtedy wojsko(sama policja była) i nie było fanatyków krwi.Wszystko zgadzało się z pierwszym postem.Zarówno odnośnik do pobrania moda jak i temat na TW nie jest taki sam jak wtedy.Nie mam pojęcia co się stało.