Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Turnieje  (Przeczytany 2022 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kolololo31

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Turnieje
    « dnia: Kwietnia 11, 2010, 20:17:04 »
    Witam już od dłuższego czasu nurtuje mnie pytanie czy można urządzać turnieje. Nie sądzę żeby tak było ale lepiej zapytać. Z góry dziękuje i proszę o pomoc.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Turnieje
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 11, 2010, 20:20:56 »
    Nie, nie można urządzać turniejów. Lepiej nie zakładaj bezsensownych tematów. Jak masz takie jedno pytanie to napisz na SB, lub w tematach typu "problemy i pytania".
    Szybka Pomoc

@Down:
    Osobiście gry jeszcze nie posiadam, ale czytałem co wprowadza. Z tego co wiem, to nie ma takiej opcji, ale mogę się mylić. Opcja jednak jest, pomyliłem się. :/
    « Ostatnia zmiana: Maja 02, 2010, 20:27:08 wysłana przez MikiBar »

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 11, 2010, 21:07:00 »
    Nie, nie można urządzać turniejów, i lepiej nie zakładaj bezsensownych tematów. Jak masz takie jedno pytanie to napisz na SB, lub w tematach typu "problemy i pytania"*.

*W tym przypadku: "szybka pomoc": http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=4563.0

Chyba się z tobą nie zgodzę w kwestii że się nie da ale w drugiej tak. Jak król urządza ucztę to automatycznie jest turniej więc sądzę że jeśli będziesz posiadał miasto i żonę to jak urządzisz ucztę to i będzie turniej.

Offline Morgul

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 12, 2010, 00:42:14 »
    Zgadza się, gdy ma się żone wystarczy do niej podejść i wybrać opcje "Myślę, że dobrym rozwiązaniem byłoby zorganizowanie wielkiej fety" - dostajemy questa na zorganizowanie imprezy. W opcjach dialogowych z żoną mamy "zróbmy spis naszych zapasów", jak to wybierzemy mamy skrzynie do ktorej trzeba wkładać jadło i picie. Ogolnie jak jest tam żarło a quest wzieliśmy to trzeba chwilę poczekać i dostajemy info o uczcie. Problem jest taki, że czasem nikt na nią nie trafi, komp sie kreci po mapie bez sensu ;) Niezależnie od tego gdy uczta sie uruchomi w mieście jest turniej.

Offline Shakyor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 01, 2010, 14:25:42 »
    Ale w najnowszym patchu za zrobienie wielkiej fety dostaje max 20 reputacji a na starszej wersji po 80 ;O