Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam  (Przeczytany 694 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Shilefin

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam
    « dnia: Kwietnia 11, 2010, 11:32:46 »
    Witam wszystkich,nazywam się Rafał,a na internecie używam nicku Shilefin.Wszakże mam lekki wstyd pisania tego wątku w tym czasie, gdyż moje konto zostało założone na tym forum dużo wcześniej,lecz z powodów które dawno odeszły w niepamięć nie używałem go.W M&B gram od wersji 0.801,zaprzestałem grać trochę po kiedy w końcu została wydana wersja gry 1.xxx,lecz kiedy wyszedł Warband nie mogłem sobie pozwolić na nie zakupienie go.Interesuję się literaturą,trochę szkicowaniem oraz muzyką.

Głównie można mnie znaleźć zabijającego się o włócznie pędzących kawalerzystów w moim kierunku pod nickiem Drayon na serwerach bitewnych w Warbandzie.
    W Warbandzie na multiplayerze można mnie znaleźć pod nickiem Drayon.

'Quidquid latine dictum sit, altum videtur.'
    'Cokolwiek nie powiesz po łacinie, brzmi mądrze.'

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Witam
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 11, 2010, 12:30:58 »
    Serdecznie witam w naszym gronie - nie przejmuj się późnym przywitaniem, na forum są tacy co witali się niekiedy dopiero po paru kwartałach ;)
    "I never risk my own skin if I don't have to."