Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nie mogę znaleść towarzyszy  (Przeczytany 2633 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Adeerhel

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Nie mogę znaleść towarzyszy
    « dnia: Kwietnia 10, 2010, 22:40:43 »
    Mam problem - próbowałem zdobyć Zamek Reindi, zostałem pokonany i moi towarzyszy zostali zamknięciu w zamku. Później gdy zbudowałem armię i podbiłem ten zamek wszyscy towarzysze mówili że nie mogą się poruszać. Jako iż nie byłem niczyim wasalem stworzyłem własne królestwo. Chciałem ich zwerbować - Podróżnik mówi że są w lochu w zamku Reindi - ale w moim zamku nie ma żadnych więźniów. Towarzyszy nie spotkałem w żadnej tawernie. Miał ktoś coś takiego. Proszę o pomoc. Wersja 1.105
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 10, 2010, 23:41:48 wysłana przez Adeerhel »

Offline Andrzej3991PL

• BANITA
    • Użytkownik
    Odp: Nie mogę znaleść towarzyszy
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 16, 2010, 17:57:56 »
    też mam takie błędy podróżnik jest zjebany xD mam rolfa w składzie a pytam się podróżnika gdzie jest rolf to pisze mi że jest w lochach xD wal to poszukaj sam po zamkach...

Offline Deat(c)hClaw

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 16, 2010, 18:35:56 »
    Nie znajdzie ich - mialem to samo. Nie da sie ich juz odzyskac. W najnowszym patchu po podpisaniu pokoju towarzysze sa wypuszczani... Zainstaluj go i moze to cos pomoze ;)

Offline Andrzej3991PL

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 17, 2010, 10:22:22 »
    a ja zainstalowałem tego patch 1.110 ale moi toważysze i tak siedzą w lochach :(

Offline Gonsu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 11, 2010, 19:55:02 »
    Znalazł ktoś może jakieś rozwiązanie? Mam dokładnie to samo i troszkę to denerwujące.

Offline Revial9090

• Użytkownik
    • ALLELUJA BRACIE!!
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 14, 2011, 16:25:44 »
    Aby ich znaleźć trzeba udać się do miasta (Suno,Praven albo inne) i udać się do tawerny.Będzie tam podróżnik (nie zawsze) i za 30 denarów powie nam,gdzie znajdują się nasi przyjaciele lub też uzurpatorzy,jeżeli szukamy.Ważny jest podróżnik.