Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: nie mogę wybrać żadnej z opcji na stronie tytułowej gry  (Przeczytany 1491 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rmenel

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    nie mogę wybrać żadnej z opcji na stronie tytułowej gry
    « dnia: Kwietnia 10, 2010, 18:50:16 »
    Proszę o pomoc. Zainstalowałem grę, wybieram wersję trial. Gdy pojawia się ekran tutułowy, ten ze startem nowej gry, wczytaniem i itd nie mogę wybrać żadnej z opcji. Ponadto, nie mogę też opuścić gry przez wyjście do windowsa w prawym dolnym rogu. Dodam, że jestem po postawieniu na nowo systemu. Wcześniej miałem już zainstalowane m&b na tym samym komputerze i wszystko grało jak należy. System mam nadal ten sam tj. Vistę. Jedyna zmiana to teraz mam antyvirusa PC Tools, wcześniej avast. Gdy włączam grę to antivirus informuje, że wykrył wirusa "Mount & Blade". zezwalam na uruchomienie i potem jest już jak opisałem powyżej. Problem występuje nawet wtedy, gdy wyłączę antyvirusa.
    wersja gry 1.011
    Direct X 9
    proc. 2,2 GHz, Ram 4 GB, graf. GeForce 9500M GS TurboCache. Jestem laikiem więc jeżeli cos pomieszałem w parametrach to proszę o wyrozumiałość.

wątek do zamknięcia, udało mi sie jakimś cudem uruchomić grę. Nie wiem jak to zrobiłem.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 11, 2010, 08:17:19 wysłana przez rmenel »