Ludzie !!! Przemówię teraz do Was wszystkich i mam nadzieję, że to pomoże Wam w dokonaniu właściwego wyboru jakim będzie wspomożenie naszego klanu na arenie Polski w grze M&B !!!
Mamy wysokie ambicje, by być dobrym, mocnym klanem, ale potrzebujemy do tego dużo więcej ochotników. Jak inne klany mają grać sparingi pomiędzy sobą, skoro nie ma ludzi chętnych do dołączenia ? Rozumiem, że niektóre klany już mają na tyle ludu, że mogą grać, ale po czasie myślę, że może Wam się znudzić zabijanie ciągle tych samych osób, radość ze zwycięstw nad tymi samymi klanami.
Jeśli uważasz się za gracza w wysokimi ambicjami, dołącz do Nas !!! Nie idź prostą ścieżką, w której zostaniesz przygarnięty do istniejącego już klanu, który ma swoich klanowiczów i raczej rzadko będzie wykorzystywał Twoje umiejętności. My potrzebujemy Ciebie niezależnie od tego, jak grasz, kim grasz, ile masz lat, itp. Dajcie się porwać doświadczeniu stworzenia czegoś nowego na arenie, gdzie póki co królują tylko dwa, góra trzy klany.
Spiesz się póki jest mało ludzi, bo kiedy klan urośnie w siłę (na co bardzo liczę), to po dołączeniu będziesz tylko kolejnym graczem, a jeśli dołączysz teraz, to będziesz mógł w przyszłości powiedzieć "współtworzyłem ten klan na samych jego początkach" i być dumnym z wykonanej pracy, pomocy itp.
Interesantów wysyłam na gg bądź od razu na stronkę, gdzie znajdziecie forum, temat rekrutacji, jej wzór itp.
Stronka :
http://nonamemb.darkbb.com/Gadu
Arvish - 4106394
Kozi - 9369730