Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Gracie na czymś?  (Przeczytany 935 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tympod123

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Gracie na czymś?
    « dnia: Kwietnia 06, 2010, 16:09:55 »
      Oczywiście nie mam na myśli kompa czy konsol :)  Na forum nie znalazłem wątków, w których chwalilibyście się instrumentami, na których gracie - czy to gitara, lutnia, flet prosty, bałałajka, tamburyno czy cokolwiek... ;)
      Może warto by było taki temat założyć ;) To ja zacznę - gram na gitarze w szkole muzycznej, więc zaprezentuję swój sprzęt:

Oto moja gitara klasyczna. Tło rozmazałem, żeby nie dać wam okazji do podziwiania mojego brudnego dywanu - zamazanie w GIMPie wyszło szybciej niż odkurzanie ;)
    (click to show/hide)

Jest to gitara lutnicza, dzieło Schneidera, lutnika z Czech. Dość unikatowa - nie widziałem jak do tej pory gitary w takim kolorze, a gitar widuję sporo ;) To czyste drewno, nie farba.

Naprawdę pięknie brzmi...

Jeżeli gracie (niekoniecznie na gitarze) to pokazujcie tu swoje instrumenty! :)
    Cogito ergo zoom - myślę, więc jezdem :)