Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Potrzebuje fajnego nick'a!!  (Przeczytany 2673 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Spoxik

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Potrzebuje fajnego nick'a!!
    « dnia: Kwietnia 06, 2010, 14:07:53 »
    Mam prośbę do wszystkich potrzebny mi jest nick wszystkie które wymyśliłem są zajęte!!! proszę o pomoc z góry dziękuję ! Tylko jakieś sensowne :P

chlopie,no bez przesady  - soner
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 06, 2010, 21:25:24 wysłana przez soner »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Potrzebuje fajnego nick'a!!
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 06, 2010, 14:13:43 »
    Mam prośbę do wszystkich potrzebny mi jest nick wszystkie które wymyśliłem są zajęte!!! proszę o pomoc z góry dziękuję ! Tylko jakieś sensowne :P

Czy to jest żart??!? Weź się chłopie w garść i sam coś wymyśl, a nie spamujesz na forum

Offline Spoxik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 06, 2010, 14:17:55 »
    sorry mi juz mózg wysiada myślę już cały tydzień  i jeszcze nic wszystko zajęte!

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    • Czemu na forum jest tylu idiotów?
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 06, 2010, 14:24:41 »
    ... Nie potrafię nic innego powiedzieć... Wysil te dwie szare komórki, które w tej głowie zostały i coś wymyśl! A przy okazji - kup słownik. Taki duży, z twardą okładką. A najlepiej dwa. A teraz, uwaga, podnieś 1 z tych słowników, podnieś go nad głowę i puść. Może poskutkuje poprawieniem ortografii... A co zrobić z drugim? Przeczytaj go. Znaki interpunkcyjne się kłaniają. Wielkie litery też. I rozbudowywuj bardziej posty. Masz tu jeden pomysł - Idiot with no nick. A teraz wrzuć to w tłumacza google. I MYŚL waść, wstydu oszczędź.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 06, 2010, 14:47:47 »
    No to ja zlinczuję, tych ortografów od siedmiu boleści i coś podrzucę.......

Może: Batonix, iXell, Rumcajs, Ludvixus, Ciele-Mele :P, Pustakus, HugoMugo, Jhonnybalonówa, Kalejdoskopak, Orepole, Nordumfurz

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 06, 2010, 21:07:15 »
    Przecież istnieją nawet specjalne strony tworzące nicki. Ewentualnie możesz się oprzeć na książkach/filmach odpowiednio tuningując nicki. Zresztą nie wierzę że nie można wymyślić sobie czegoś tak banalnego jak nick.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 06, 2010, 21:14:55 »
    Po prostu najpierw obmyśl kryteria nicku, czy czegoś dotyczy, jak dotyczy to czego itp.

Mi mówią że mój nick jest pokemoniasty :] już nowy wymyśliłem, trzeba się wysilić!!!