Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Screeny z gry Mount&Blade Warband  (Przeczytany 3084 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    Screeny z gry Mount&Blade Warband
    « dnia: Kwietnia 05, 2010, 21:14:24 »
    Istniały podobne tematy (Galeria Sław) i (Warband na wesoło) ale nie ma tematu dotyczącego screenów z gry singleplayer. To może na początek ja coś zarzucę.

(click to show/hide)

Spójrzcie na trudność strzału:D A niżej coś dla każdego kto myśli że na mapie w Warbandzie nic się nie dzieje.

(click to show/hide)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Jurij

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Screeny z gry Mount&Blade Warband
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 06, 2010, 13:35:39 »
    właśnie szukałem działu na screeny z singla ;p

http://i42.tinypic.com/ixtnw2.jpg

ciekawa osłona

http://i44.tinypic.com/2hmd8qd.jpg

nie ma to jak najeżdżać książkę ;p

Offline Voollv

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 06, 2010, 14:10:13 »

Mistrz kamuflażu 

Tu jestem ;D

Kto tak potrafi ;]

Profesjonalne zgięcie w pół

Nie ma to jak błękitnie niebo...

Facepalm

Offline mocher

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 24, 2010, 12:10:47 »
    A oto kilka ciekawych screenów:
    http://img534.imageshack.us/gal.php?g=mb1yb.jpg
    Zwróćcie uwagę na 6 z kolei screen. Nie ma to jak średniowieczny masażer turystyczny...

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 24, 2010, 12:42:47 »
    Brakuje mi kilku screenow do uzupelnienia dzialu ze screenami na stronie. Wiec jak ktos chce zeby jego screen znalazl sie na stronie, to prosze o wykonanie takiego i umieszczenie w tym temacie z dopiskiem, ze to propozycja screena na strone.
    Warunkiem jest to ze screen musi byc z trybu single, bez modow i na maksymalnch detalach (minimum dx9 on)
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Petters

• Użytkownik
    • W grze - Deus
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 24, 2010, 13:00:40 »
    W dzisiejszym wydaniu:
    - diabeł opanował Warbanda
    - ale brutalna ta gra :(
    - latanie w średniowieczu? o.O
    Prawie nie gram w singlu, więc dlatego tak ubogo.
    http://img153.imageshack.us/gal.php?g=mb2n.jpg
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 24, 2010, 13:03:39 wysłana przez Petters »
    Najprościej rzecz ujmując, ludzie dzielą się na dwa rodzaje - na gaduły i na ludzi czynu.
    Większość ludzi to gaduły. Jedyne, co potrafią, to gadać.
    Ale kiedy przychodzi co do czego, właśnie ludzie czynu odmieniają świat.
    A kiedy to robią, odmieniają też nas. I dlatego nigdy o nich nie zapominamy.
    A kim ty jesteś? Będziesz tylko gadał, czy się postawisz i coś z tym zrobisz?
    Bo, uwierzcie mi, reszta to tylko zwykłe pieprzenie.

Offline BodziuRat

• Użytkownik
    • Piwa: 3
      • Multiclan =PTG=
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 24, 2010, 15:36:48 »
    Obrósł w piórka ...

Rekordowa bitwa. 1,5 godziny walczyłem , blokując wejście na drabinie ciężkim berdyszem . Wygraliśmy :D

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 25, 2010, 01:55:56 wysłana przez BodziuRat »
    The whole mental process is in our hands. You can see how thoughts create reality. You decide - the heaven ... or the hell

Cały umysłowy proces jest w naszych rękach. Widzisz jak myśli tworzą rzeczywistość. Decydujesz się - niebo ... albo piekło

Offline januery

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 24, 2010, 23:29:07 »
    A oto moja krótka historia z ilustracjami. Chciałem zaznaczyć, że gram na native i nie używam żadnych kodów i cheat'ów.

Rzecz się dzieje w pewnym zamku, w którym straszy. Przez wiele lat, zamek ten, zwany Ergellonem, przechodził z rąk do rąk - Rhodoków, moich, Króla Harlausa, aż wreszcie po długiej kampanii, odbili go wasale, których jestem królem. Jednak nie mogłem go nikomu przydzielić, gdyż nie było takiej opcji (jest chyba przeklęty). Od tego czasu stoi samotny z wałęsającym się duchem Króla upadłego Królestwa Swadii, a władze nad nim sprawują tajemniczy Obywatele, którzy traktują mnie jak swego króla.

Razu pewnego, wędrując po jego zakątkach i zastanawiając się jak sprawić by wrócił pod moje barwy, spotkałem pewnego kolegę. Siebie samego.

Mogłem z nim oczywiście porozmawiać jak Król z Królem. Spytać co słychać na wojnie, zaproponować wasalstwo i (o zgrozo) poprosić o randkę z moją/jego żoną. Na szczęście stwierdził, że za słabo mnie zna.

Ciekawość wzięła górę i przysiągłem sobie samemu wasalstwo. Zostałem od razu mianowany Marszałkiem nowego królestwa "Frakcja Gracza", a moi dawni wasale nie chcieli mnie na oczy widzieć czy choć rzecz do mnie słowa pogardy.

Wędrując po swych dawnych włościach, w każdym mieście czy zamku naszego wspaniałego Królestwa "Frakcja Gracza", spotykałem mojego kolegę i Pana. Zrobiliśmy sobie pamiątkowe zdj... tzn malunki.

Jako, że nie miłe patrzyć mi ciągle w lustro, wyruszyłem jak stałem, na wschód ku nowym ziemiom i łupom.

Offline Farkraj

• BANITA
    • Użytkownik
    • Nord Huscarl
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 25, 2010, 01:35:47 »
    Bardzo dziwne! Bo ja miałem taką samą historię tylko że było to miasto o nazwie "Mod Town" i w którym na uczcie spotkałem szykarza razem ze sprzedawcą koni i 4 samych siebie. :> jutro(dzisiaj lol ;d) dam screeny

Offline Kormo

• Użytkownik
    • All the light makes the shadow...
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 26, 2010, 20:51:03 »
    Taa... Ja mam tak samo tyle że mam jeszcze więcej klonów i dodatek extra (to jakiś bug w grze u każdego chyba). Bowiem zdobyłem zamek i wszystko ładnie, pięknie, wchodzę do więzienia aby zobaczyć standard, wychodzę i... Nagle jestem na murach, a tu Moje 3 klony, każdy identyczny i jakby tego było mało to przy zamku stoi wieża oblężnicza z opuszczoną kładką (mogę sobie wyjść z zamku xD). Najlepsze jest to, że po uratowaniu mojej wioski przed khergiickim nojonem jak pogadałem z sobą to ja mnie zbluzgałem, gdyż wolę załatwiać moje sprawy samodzielnie, a nie jak ktoś mnie wyręcza! Ha! To ci gratka (dobrze, że mi nie spadły stosunki z samym sobą bo miałbym złą samoocenę).

PS: W weekend wstawię screena ( jak nie zapomnę:) )

Pozdro for all!
    Cytat rodem z tawerny:
    Nordycki huskarl - Najlepsza jednostka w swojej kategorii. Macie szczęście, że nordyccy dowódcy mają najwyżej paru w swoich kompaniach. Niezwykle groźni, świetnie się spisują przy szturmach na mury. Takie małe „chodzące” czołgi.