Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Orki, Uruki i wojska Mordoru  (Przeczytany 9618 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Szwejk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Shinpū tokubetsu kōgekitai
    Orki, Uruki i wojska Mordoru
    « dnia: Lipca 12, 2007, 12:13:19 »
    Prawie wszyscy grają Gondorem albo Rohanem. Przecież  Mordor jest najlepszy, przynajmniej moim zdaniem :P Nie ma to jak armia szkaradnych orków (choć osobiście preferuje uruki) pędząca na wroga i wrzeszcząca wniebogłosy. Na dodatek mają fajne facjaty. Czy tylko ja gram Mordorem? Isengard niby podobny ale to już nie to samo ;] Wargi wilki orki, to jest to :D

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Orki, Uruki i wojska Mordoru
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 12, 2007, 12:24:04 »
    Ja nie gram, bo wg mnie orkowie wszelkiej masci w TLD sa jednak kiepsko wykonani - przynajmniej na moim kompie wygladaja po prostu jak czarne kukly bez wyszczegolnionych cech typu oczy, uszy nos... takie plastusie. Ale moze jak rozgromie wszystkich gondorem to z ciekawosci zagram isengardem ze wzgledu na uruk-hai.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 12, 2007, 19:47:33 »
    Ja grałem Isengardem kiedyś ale Mordor wydaje mi się słaby gdyż jego siłą jest liczebność co nie sprawdza się najlepiej w armi gracza.
    PS. Ja$on na jakich ty grasz detalach bo u mnie są ładnie wykonani.
    PS2. PISZE SIĘ ORKOWIE A NIE ORKI. Orki to takie wielkie cośie co pływają w morzu(kiedyś był nawet jakiś filmi tam orków nie było)

Offline Szwejk

• Użytkownik
    • Shinpū tokubetsu kōgekitai
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 12, 2007, 21:15:51 »
    Cóż, Miodek ze mnie nie jest i nie będzie. U mnie też są fajne wykonani, a grając w TLD postawiłem na klimat :) Biegam z dwuręcznym toporem z armią paskudztwa :P Co 2 bitwy mam tak przerzedzone szeregi że muszę całą armię od nowa rekrutować, ale gra się fantastycznie.

Offline RadenS

• Użytkownik
    • Na pochybel mordorskiemu ścierwu!
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 17, 2007, 20:14:59 »
    ja to dopiero postawilem na klimat - postanowilem ze moja postac (gondorczyk) bedzie wygladala jak fountain guard (gralem w bitewniaka lotr troche czasu, jak dla mnie to fountain guardzi wygladaja wrecz rewelacyjnie) i nie kupuje lepszej zbroi, zeby wyglal wlasnie tak jak sobie zamyslilem. ubolewam tylko ze nie ma grze takich hełmów jakie oni mieli (takie z pioropuszami po obu stronach, ci co widzilei figurki fountain guardow wiedza o co chodzi)

Offline Venom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 02, 2007, 12:39:02 »
    Moim zdaniem orkowie są  świetnie  wykonani - wyglądają  jak na filmie.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 02, 2007, 14:19:53 »
    ORKOWIE są odwzowowani naprawde ładnie chociaż ja tam wole uruk-hai ponieważ są silniejsi.
    PS. i po reinstalu windy
    PPS. Proponuje zmienic nazwe na Orkowie, Uruki i wojska Mordoru ponieważ tak jest bardziej poprawnie

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 03, 2007, 10:54:21 »
    Ja jak już wogóle stawiałem na wojska "ciemnej strony" to jako obstawę zawsze miałem variag cataphractów i warg riderów. Ja po prostu mam psychozę na punkcie jazdy :/

Offline Jugar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 08, 2009, 12:25:23 »
    Ja gram i isengardem i mordorem. Dla mnie isengard rządzi , chociarz w mordorze można graćjeszcze np. Haradrimem

Offline inqq

• Użytkownik
    • 101st.eu
      • 101st.eu
    « Odpowiedź #9 dnia: Września 08, 2009, 14:02:25 »
    Ja tam czekam na TLD i ak ELA mod zobaczymy co z nich będzie,i zadam wam pytanie (nie bić) kiedy one wyjdą:D
    a i tak co do tematu to grałem Mordorem ale po iluś tam lvl stwierdziłem że lepiej grać Rohanem i tak mi zostało ^^

101st.eu Zapraszamy!

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #10 dnia: Września 08, 2009, 15:44:31 »
    OMG ile można razy odpowiadać na  1 pytanie.
    NIEWIADOMO WEJDŹ SOBIE NA TALEWORLDS A BĘDZIESZ WIEDZIAŁ.

Offline K THANGEL

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 17, 2009, 15:00:12 »
    A co jesli tak jak ja nie zna dobrze angielskiego ?

Jedno ostrzeżenie Ci nie wystarcza? Musisz odgrzebywać tematy, które już dość dawno zostały "opuszczone"? Na razie nic Ci za to nie zrobię, ale jeszcze jedna sprawa i będzie drugi warn...
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 17, 2009, 15:10:31 wysłana przez proud »

Offline jackman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 21, 2012, 08:51:25 »
    moim zdaniem orkowie/gobliny to mięso armatnie :]  padają jak muchy.
    w mojej armii podstawa to uruk-hai i dunlandczycy.

miałem też "armored trolla" zakupionego od Sarumana za 10 infuence ale zabili mi go rohańczycy.
    był wolny i lubiał potraktowac buzdyganem jakiegoś orka przez przypadek ale za to jak otoczył go tłum ludzi to jednym machnieciem powalał z 10 spokojnie.

Offline Bane

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #13 dnia: Czerwca 21, 2012, 23:01:16 »
    Tylko razem grałem Mordorem, później wróciłem do mego Dunadana. Zwykle połączenie orkowie(mięso armatnie) + Uruki i Czarni Numenorczycy jako elita zbrojeniowa. Do tego trochę łuczników(piraci) i jazdy(katarafakci tych na V, nazwy nie pamiętam), ale to już spoza czarnego kraju.

Offline Mefisto

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #14 dnia: Lipca 18, 2012, 20:20:49 »
    Ja jak włączyłem mod po raz pierwszy, bez wahania wybrałem Isengard. Nie wiem dlaczego twierdzisz że wszyscy grają Rohanem bądź Gondorem - ja Gondorczykiem zacząłem nową grę tylko żeby sobie pochodzić po Minas Tirith :D
    Uruk - Hai są bardzo mocne, ale denerwuje mnie że ciezko uzbierać ich armie, bo jak się tylko ich rekrutuje to potem się w obozach tylko orkowie generują...
    "My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor."- J. Beck