Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Uczty  (Przeczytany 8087 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline DarkHunter

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Uczty
    « dnia: Kwietnia 04, 2010, 21:55:29 »
    Mam pytanie, mam już którąś z kolei "ucztę" i nie wiem co mogę na nich konkretnie zyskać :P

Spotkałem na każdej po 3 "lejdi" i zwykle po 3 lordów, ale nie ma jakiś specjalnych opcji do rozmowy. Da się jakoś polepszyć na tych ucztach relacje?

I jeszcze jedno, da się "zaliczyć" tą uczte? W sensie, chodzi o to żebym przyszedł, przedstawić się, wyszedł, pominął czas i uczta się skończyła? Czy da się jakoś "zaliczyć" całościowo to spotkanie, żeby z każdym relacje podskoczyły?

I ostatnia rzecz, czytałem gdzieś o polowaniach, jak do takiego dołączyć?

Offline Hal0o

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Uczty
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 04, 2010, 22:50:05 »
    Gdy podejdziesz do gospodarza i przywitasz się  - podskoczy Ci relacja z nim o kilka punktów. Raczej nie da się zaliczyć uczty. Możesz na takowej zbierać zadania od lordów/ladies, lub przypodobać się jakiejś mniej kanciastej damie.

Zanim zainstalowałem najnowszy patch (save ze starszej wersji mi nie działa), miałem wysoce rozwiniętą postać, narzeczoną (oczekiwałem na ucztę weselną), około 20 wasali, a moja D'Hara zajmowała tereny królestw Swadii, Nordów i połowy Rhodoków, a mimo to - nie miałem do czynienia z żadnym polowaniem..