Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Na co najczesciej wydajecie punkty wplywu?  (Przeczytany 6647 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Na co najczesciej wydajecie punkty wplywu?
    « dnia: Lipca 10, 2007, 22:54:15 »
    J/w na co wolicie wydac - na dodatkowych zolniezy, NPC, itemy a moze wolicie wydawac rozkazy sojuszniczym oddzialom? A moze od czego zaczynacie a na co przechodzicie w zaawansowanej juz grze.

Ja przyznam sie ze mam jakos okolo 16lvl, wojna na calego, ale jeszcze nie mialem potrzeby wydac punktow. Mam chyba cos kolo 140... i zbieram na cos naprawde cennego.

PS: gdyby ktos jeszcze wypisal dokladne specyfikacje specjalnych itemow to by bylo super. Bo na razie to kupuje sie w ciemno...

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    Odp: Na co najczesciej wydajecie punkty wplywu?
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 11, 2007, 09:40:22 »
    Ja na początku wogóle nie wydawałem bo zbierałem na coś lepszego. Gdzieś na 20 lvl. wydawałem na dodatkowe jednostki i raz wziąłem sobie jeden item. Teraz kiedy mam 40 lvl. i wybiłem już cztery frakcje (Isengard,Dunnlanderzy,Easterlingowie,Harad) wydaje tylko na bohaterów i dodatkowe jednostki (to drugie to już rzadziej).

Offline Haldir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Przybywasz tu w rytm kroku w przeznaczeniu...
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 11, 2007, 09:42:54 »
    Ja na początku zbierałem na itemki, ale teraz wszystkie najciekawsze mam już. Obecnie punkty wpływów wydaje na NPC jeśli jakiegoś  znajde oraz rozkazy dla jednostek. Jeszcze od czasu do czasu kupie lembasa ;)
    "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał a mniej niż połowe chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują"

"Wskrzesmy dawną chwałę z wściekłości siejąc zniszczenia aż wstanie krwawy świt"

Offline Kolba

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 11, 2007, 09:54:29 »
    A gdzie można kupić ten elfowy chleb?

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 11, 2007, 10:38:00 »
    Lembasy można kupić u Garadieli(czy jakoś tak) za influance (ona nam daje a nie zabiera)(ale nie wiem jak na poprawce której nie instalowałęm)
    PS. Tera mam 1400 influance przez ten bug

Offline Aragorn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 03, 2007, 15:46:17 »
    eee no bo mam troche tych pkt i gdzie moge sobie jakis item sprawić.... bo nie wiem...

Offline Kolba

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 03, 2007, 15:55:20 »
    U władców państw (Gondor - Denethor, Rohan - Theoden, Loria - Galadriel, Mordor - Mouth of Sauron itd.)

Offline Kacperszczak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Listopada 21, 2007, 21:24:49 »
    mógłby ktoś napisać jakie można itemy brać od elfów i jakich bohaterów można brać gondorczykiem oprócz tych 2 w minas tirith i 1 w brigand fort ?

Offline cba86

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Listopada 24, 2007, 17:23:48 »
    Czy da sie w jakis sposob zwiekszyc przykladowo weekly influence? Albo poprostu stan obecnego posiadania pkt wplywu? Przegladalem pliki w folderze TLD, ale nic nie znalazlem. Bo zdobywanie tych pkt idzie baaardzo powoli. Po rozbiciu nawet 100 osobowych watach Gondoru... dostane powiedzmy od 5 do 8 pkt wplywu. A zbroja, ktora mozna kupic w Moranon kosztuje 250 pkt wplywu...

Offline mielonka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Listopada 24, 2007, 17:31:15 »
    Tym więcej co tydzień otrzymujesz pkt wpływu im wyższy masz stopień w armii. A to z kolei osiąga się wykonując questy.
    Zaś ptk wpływu zdobywane podczas bitwy z cała pewnością oblicza się z jakiegoś wzoru. Choć nie wiem z jakiego.
    Jednak wpływ na ilość influence ma: liczebność wojsk i ich rodzaj oraz (chyba) wielkość strat po Twojej stronie.

Offline cba86

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Listopada 24, 2007, 18:15:53 »
    To juz cos wiem. Zostaje teraz kwestia edycji ktoregos z plikow, w ktorym mozna zmienic wartosc aktualnego stopnia influence. Zapewne w savie... pytanie tylko gdzie. Otworzylem save przy uzyciu HexCmp i moim oczom ukazal sie widok rodem z Matrixa... jedyna roznica to to, ze cyferki nie przesuwaly sie;-) moze mi ktos ta kwestie wytlumaczyc? Co zmienic, gdzie i jak?

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 11, 2008, 15:16:59 »
    Punkty wpływu najczęściej wydawałem na elfy (w starszych wersjach), a teraz raczej na przedmioty.

Offline Placak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Grudnia 30, 2014, 11:23:18 »
    To juz cos wiem. Zostaje teraz kwestia edycji ktoregos z plikow, w ktorym mozna zmienic wartosc aktualnego stopnia influence. Zapewne w savie... pytanie tylko gdzie. Otworzylem save przy uzyciu HexCmp i moim oczom ukazal sie widok rodem z Matrixa... jedyna roznica to to, ze cyferki nie przesuwaly sie;-) moze mi ktos ta kwestie wytlumaczyc? Co zmienic, gdzie i jak?
    Być może da się to zmienić przez cheat engine