Witam mam pytanko, Jest jakaś łatka czy obojętnie co do warbanda żeby go zoptymalizować??
Chodzi mi o to że mój PC wcale taki słaby nie jest (JAK NA WARBAND'A), gdyż warband posada wymagana takie: Pentium 4 1.4 GHz, 512 MB RAM, karta grafiki 64 MB, 700 MB HDD, Windows 2000/ME/XP/Vista
A mój PC ma:
AMD Athlon 2000+ 1.7ghz, 2Gb RAM karta grafiki (jest MOC!) GForce 7600 Galaxy Zalman Turbo Bost 256Mb, a HDD mam jakieś 20Gb Free, Windows XP.
Mój PC jest stary i ja to WIEM, lecz dzięki tej karcie graficznej, i dobrej regulacji i optymalizacji CAŁEGO PC na moim kompie poszedł CRYSIS i przycinał się lekko na średnich wymaganiach ale tylko wtedy gdy była większa rozróba. Teoretycznie nie powinien mi się worband ciąć, lecz gram na średniej rozdzielczości, i WSZYSTKO co sie da albo wyłączone, albo totalne minimum, walki po 30 ludzi i Directx 7 i podczas spawnu ludzi i tak mi sie ścina. WTF?? ja tu bym sobie czociarz chciał włączyć DX9 bo tam fajna grafa jest, a nie że ja popytam jak na minecrafcie, bo same piksele widać.