Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warband - problem z wyświetlaniem grafiki  (Przeczytany 5361 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aeglos

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Warband - problem z wyświetlaniem grafiki
    « dnia: Kwietnia 02, 2010, 19:45:46 »
    Otóż mam pewien problem z M&B Warband. Po instalacji włączam grę. Tworze postać niby wszystko ok. Jest początek gry zabijam jednego kolesia i ląduje w chatce drugiego  i wtedy... kompletna tragedia. Cała podłoga i kilka innych obiektów świecą sie na czerwono. To samo dzieje sie w multiplayerze tyle że czasami swieca sie cale mapy. Podobna sytuację miałem w grze ogniem  i mieczem (przed poraniem aktualizacji) Z góry dzięki za pomoc.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 02, 2010, 19:56:03 wysłana przez proud »

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Problem
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 02, 2010, 19:48:15 »
    Po pierwsze nazywaj tematy bardziej konkretnie... Pewnie musisz pokombinować trochę z ustawieniami grafiki. Jakiego masz DX? Jak masz ustawione inne opcje graficzne?
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 02, 2010, 19:48:33 »
    Pierwsza sprawa zmień nazwę tematu na zgodną z regulaminem.

Druga sprawa. Spróbuj pobawić się ustawieniami grafiki (szczególnie sprawdź zmianę na dx7 jeśli używasz dx9) w grze oraz pobrać najnowszą wersję sterowników do Twojej karty graficznej. Jeszcze jakbyś napisał jaka to jest karta...

Offline Aeglos

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 02, 2010, 19:53:50 »
    karta to ATI Radeon HD 4800 series

Sry za tytuł tematu ale to był moj 1 post na tym forum ;)

Czyli radzicie zmienić na Dx7

EDIT: Po zmienieniu wszystko jest ok. Ale zamiast tego wyskoczył kolejny problem (opisany w innym temacie). Temat mozna zamknąć.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 03, 2010, 19:04:21 wysłana przez Aeglos »