Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Rejestracja warbanda.  (Przeczytany 2620 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline DarkHunter

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Rejestracja warbanda.
    « dnia: Kwietnia 01, 2010, 22:52:43 »
    Witam. Zarejestrowałem grę na steamie kluczem xxxxx-xxxxx.... (chodzi o 5 znaków), jednak NIGDZIE nie widzę kodu który mogę użyć bezpośrednio do rejestracji w grze. Chodzi o tamto menu gdzie można wybrać grę w trial. W tym menu trzeba wpisać kod xxxx-xxxx którego nigdzie w pudełku nie mam :/

A zanim mi się gra na steamie ściągnie, to... A zainstalowaną ręcznie już mam

Offline Arto

• Użytkownik
    Odp: Rejestracja warbanda.
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 01, 2010, 23:00:52 »
    Kod jest na odwrocie instrukcji.

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 02, 2010, 12:21:02 »
    Ja na odwrocie też mam tylko ten długi kod, nie mam pojęcia jak aktywować Warbanda. Proszę o jak najszybszą pomoc.

Edit: dobra, już wszystko wiem, można aktywować tylko przez steam ;/ ale pytanie mam takie samo jak DarkHunter - nie da się czegoś zrobić jeśli Warbanda już mam zainstalowanego? Musi ściągać przez steam?
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 02, 2010, 12:33:41 wysłana przez Glaedr »

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 02, 2010, 12:26:25 »
    Ja tez nie mam w pudełku, ani na instrukcji tego kodu. Pokazuje się on automatycznie, gdy instalujesz grę przez Steam. Radzę go zapisać na kartce i tyle.

Sprawdziłem: musicie zainstalować grę najpierw przez Steam, a potem seriala znajdziecie jeśli w Windowsie wybierzecie "Uruchom" i wpiszecie: "regedit.exe"

Potem szukacie M&B Warband i macie tam serial key.

Pozdrawiam, mam nadzieję że to pomoże.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 02, 2010, 12:39:15 wysłana przez Kasparus »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 02, 2010, 12:55:22 »
    Trzeba robić wszystko według instalacji, czyli pobrać steama, zrobić konto, potem trzeba wpisać keya, i dopiero wtedy można instalować WB nic nie trzeba ściągać..

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 02, 2010, 12:59:45 »
    IvE, ja napisałem jak można zainstalować, nie męcząc się ze Steamem i tyle.

Offline DarkHunter

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 02, 2010, 13:03:26 »
    Jeżeli komuś to pomoże, to nie trzeba ściągać warbanda przez steama.

Kiedy steam zacznie ściąganie, to ty je zatrzymaj, wytnij pliki z Warbanda wcześniej zainstalowanego i wklej do folderu steam/steamapps/twójnick(albo "common"). Następnie kontynuuj, poczekaj kilka minut aż wszystko się sprawdzi i graj ;]

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 02, 2010, 13:51:39 »
    DarkHunter, masz u mnie dużego plusa :D Takie proste rozwiązanie, a jednak nikt go nie podał. Dysponuję samym kluczem i nie mam jeszcze pudełka z płytą.

Offline Bael

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 02, 2010, 13:57:58 »
    a ja wam powiem tak pierw instalujecie steam robicie na tym konto wtedy dopiero instalujecie grę jeżeli macie klucz na odwrocie instrukcji (jak ja mam) to przy włączeniu steam'a wybieracie zakładkę "biblioteka" i po otwarciu "biblioteki" wyskoczy wam okno i jest napisane jak byk aktywacja produktu steam  wpisujecie porostu kod i instalujecie grę po instalacji jeszcze bd mała aktualizacja i można gran na singlu/multi ;) to wszytko
    a i jeżeli wam się uda możecie przy okazji ściągnąć cs na steam ale to już w () :P
    Bael (19.09.2010) - Obraza innego użytkownika - per "debilu".//proud
    Bael (19.09.2010) - Kolejna obraza oraz niesamowity spam.//proud

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    • Czemu na forum jest tylu idiotów?
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 03, 2010, 11:19:54 »
    Ja was nie rozumiem... Miałem już konto na steamie od dawna, gdy włożyłem płytkę z WB do napędu włączył się Steam, kazał wpisać CD-ik, to wpisałem i zaczęła się instalacja z płytki. Zainstalowałem, później stimik pobrał patche, włączam grę i gram... Nie miałem żadnych problemów, a gra się zainstalowała NA betę, czyli zachowałem wszelkie profile, postaci, twarze... Tylko bannerpacka musiałem ściągnąć...