Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z młodymi Lady'ies  (Przeczytany 2051 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Herovith

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z młodymi Lady'ies
    « dnia: Kwietnia 01, 2010, 21:16:58 »
    A więc, problemem jest to, że wszystkie babki, z którymi można się ochajtać zniknęły!
    Nie ma ich ani na ucztach, ani w zamkach czy miastach gdzie lordowie mówią że mają być, po prostu nigdzie, są tylko te starsze matki i żony lordów.
    Patchowałem, reinstalowałem, grałem od nowa, nic nie pomaga.
    Więc, proszę o pomoc.

Offline Cripz

• Użytkownik
    Odp: Problem z młodymi Lady'ies
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 01, 2010, 21:19:49 »
    Jedyna rzecz jaka nachodzi mi na myśl to gra ściągnięta z internetu bo to dość dziwny problem.Jeśli po reinstallce nadal masz to samo to naprawde tylko to może być problemem ;0

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 01, 2010, 21:20:12 »
    A więc, problemem jest to, że wszystkie babki, z którymi można się ochajtać zniknęły!
    Nie ma ich ani na ucztach, ani w zamkach czy miastach gdzie lordowie mówią że mają być, po prostu nigdzie, są tylko te starsze matki i żony lordów.
    Patchowałem, reinstalowałem, grałem od nowa, nic nie pomaga.
    Więc, proszę o pomoc.

Trzeba poczekać na imprezę na zamku ;p. Jeśli w danym zamku odbywa się impereza wtedy spotkasz tam wszystkie lejdis ;p z danej frakcji.

Offline Herovith

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 01, 2010, 21:26:52 »
    Impreza była jedna i byli sami lordowie, a co ciekawe wcześniej miałem wszystkie, nawet do jednej się zalecałem i potem zaczęły się przygotowania do ślubu i wszystkie oprócz tej jednej zniknęły a gdy zacząłem nową grę, żadnej nie było...

Offline BartoS81

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 27, 2010, 10:15:49 »
    Nie wiem czy dobrze mówię, ale opiszę swoje spostrzeżenia z uczt Khanat Khergicki.
    Wydaje mi się, że na ucztę trzeba pędzić jak najszybciej nim tam zejdą lordowie.
    Na początku jest mnóstwo młodych dam, a potem w miarę przybywania lordów, dam ubywa.
    Tak jakby lokacja miała ograniczoną liczbę wyświetlanych osób, a lordowie mieli pierwszeństwo w wyświetlaniu.
    Jak już zjadą się wszyscy to dam będzie malutko, albo w ogóle, zależy od zamku/miasta gdzie uczta się odbywa.
    Tak to zaobserwowałem. Mam rację ?
    Pozdrawiam.