Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Tematy o modach-pierwsza strona  (Przeczytany 1714 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Tematy o modach-pierwsza strona
    « dnia: Marca 31, 2010, 09:02:53 »
    Witam
    Mam taka miała propozycje żeby każda pierwsza strona z tematem moda była edytowana gdy wyjdzie do niego jakaś latka czy nowa wersja.Bo monotonne jest niekiedy przerzucanie wielu stron za szukaniem nowej wersji czy patcha.I to oszczędziło by dziesiątek pytań/odpowiedzi skąd(nie kiedy z kąd) ściągnąć nową wersje moda X.Proponuje żeby edycją pierwszych stron tematu zajęli się moderatorzy itp

Co o tym sądzicie?

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Tematy o modach-pierwsza strona
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 31, 2010, 10:44:47 »
    Widziałeś ile jest modów na samym TW?? a wiesz, że do Warbanda będą tworzone kolejne setki?? a wiesz ile to pracy jak przyjdzie jakiś noobek i założy sobie temat..."graliście w tego moda" i teraz nasze najbrzydsze z najbrzydszych modki:P  będą musiały śledzić każdego moda po kolei... i mogę się założyć, że im się nie będzie chciało... poza tym jeśli masz taki problem to pisz do sonera albo do reszty, bo raczej ich opinia będzie wiążąca a nie setki rozwścieczonych userów... ankiete może jeszcze zrób xD
    « Ostatnia zmiana: Marca 31, 2010, 11:30:22 wysłana przez pwi7aaf »

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 31, 2010, 11:20:36 »
    Ja wiem jedno... Na pewno ja się na to nie piszę. ;d Nie mam po prostu czasu, żeby śledzić mody, które powstają, a tak prawdę mówiąc to na TW nie wchodzę ostatnio wcale... Co tu dużo mówić. Od trzech dni nie mam czasu, żeby napisać newsa o Song of Taliesin 2 dla Kolby, Soner już chyba z tydzień czeka na tekst na stronę, który dopiero zrobiłem nawet nie w połowie, więc kiedy ja mam jeszcze przeglądać jakieś tematy o setkach modyfikacji... Do tego najzwyczajniej by mi się nie chciało, bo już specjalnie mnie to nie interesuje. ;(

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 31, 2010, 12:00:44 »
    Nie chodzi o to żeby siedzieć 24h/7d tylko o to ze jak jakiś user wrzuci np na 3 stronę tematu np link do nowej wersji tego moda to z pewnością jakiś moderator zauważy to i w tedy skopiował by ten link na pierwsza stronę z małym opisem co to jest.To zajmie 1 do 2 min wiec nic strasznego a ułatwi wielu ludziom szukanie ...
    A nowe wersje modów czy latki do nich nie wychodzą przecież co dziennie
    « Ostatnia zmiana: Marca 31, 2010, 12:02:26 wysłana przez Skrzetusky »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 31, 2010, 12:05:53 »
    Skrzetuski ale czy Ty nie rozumiesz, że pozbawilbyś modków ogromnej satysfakcji wstawienia bana za brak umiejętności szukania... a tak na serio to mogę się założyć, że nikomu nie chciałoby się robić czegoś takiego... jedynie co możecie poprosić o modka do jednego działu, który miałby takie zadanie, ale to już musisz gadać z górą:P i ten temat jest nie potrzebny...daj znać na pw komuś z zielonych albo komuszkowi sonerowi:P

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 31, 2010, 15:42:57 »
    Nawet gdyby był taki temat i było by to edytowane.. To noobki i tak i tak by pisały bo mają inteligencję buta, znam dziesiątki takich for na których takie coś było wprowadzane i tak to nic nie dawało.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 31, 2010, 15:58:29 »
    Moim zdaniem user który napisał o modzie powinien na bieżąco edytować pierwszą stronę.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 31, 2010, 20:45:14 »
    To niepotrzebne. Moderatorzy mają wyręczać leniwych ludzi? Niech sobie sami poszukają. A na takie idiotyczne pytania nie odpisywać. Sam kiedyś takie zadałem i teraz tego żałuję:D

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Marca 31, 2010, 22:15:26 »
    W imieniu moderatorów dziękuję za to, że dbacie o to, żebyśmy nie mieli nadgodzin. ;P W sumie wszystko już powiedziane. Po pierwsze dzieci i tak by olewały pierwszą stronę i zadawały durne pytania "czee, a wysła moze nowa welsja? Help plizzzz!!!!" a po drugie byłoby to męczące, śledzenie co nowego się pojawiło, jaki mod ma nową wersję, potem wklejanie linka na pierwszą stronę, pisanie że to nowa wersja, jeszcze nie daj boże jakaś mała notatka co się zmieniło mniej więcej. Nie, sporo zachodu by z tym było. Doceniam ideę, ale mówię jej stanowcze NIE!

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 01, 2010, 09:16:01 »
    Noobom w taki razie daje się banite a normalnym ludziom ułatwiło by życie.A wklejanie linków z nowa wersja modów na ost stronę jest przeważnie robione przez userow.Oni wyszukują te newsy.I nie jest to robione co godzinę przecież.Jak raz w miesiącu nowa wersja moda wyjdzie to max przecież a po za tym na naszym forum tak naprawdę pod stalą obserwacja przez użytkowników jest może z 10-15 modów z czego przynajmniej połowa jest w fazie produkcji i jedynie wypuszczono bety albo nawet nie ma bety.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 01, 2010, 19:03:19 »
    Skrzetusky, nadal nie wiem dlaczego chcesz nadwyrężać tym administratorów czy moderatorów. Powinna się tym zająć osoba, która napisała o danym modzie. To ona powinna szukać nowych wersji czy informacji.

A czy to nie powinno być przypadkiem w dziale "Forum mountblade.info"?
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 01, 2010, 19:08:59 wysłana przez MikiBar »

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 02, 2010, 10:20:26 »
    Żeby administracja miała urozmaicenie.Bo tylko osty dają i bany :P

Offline MikiBar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 02, 2010, 11:01:38 »
    To jest bezsensowne. Chcesz zawalać głowę administratorom i moderatorom bzdurą, którą mógłby się zająć normalny user. Admini i tak mają roboty od groma. :/

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 02, 2010, 16:38:48 »
    Nom ,lepiej nie przemęczajmy ich.Koniec tematu.