Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: PROSZE O POMOC  (Przeczytany 973 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline simon15007

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    PROSZE O POMOC
    « dnia: Marca 31, 2010, 00:40:24 »
    Witam

Dzis dostałem w sowje rece M&B version 1.011

nie instalowałem zadnych modów czytsa gra. Na poczatku fajnie. grabienie wiosek, zbieranie najmników, turnieje. Tylko potem chcialem zaczac jakies questy zaczac robic. To zaczałem jezzdzic po lordach. A tu caly czas tylko zebym jakis list dostarczył, dług odebrał i zabij jakiegos goscia co sie gdzies ukrywa. sciagnałem poradnik a tam patrze peałno misj ( pierwsza to challlenge lord zadanie to zleca jakas dama, złaziłem chyba wszytkie damy w zamkach i zadna nic)i. Tylko jak ja je mam wykonac jak nie wiem w ktorej frakcji one sa. Dlatego prosze jak zaczac to gre. Moze mam tylko jedemu krolestwu słuzyc i potem sie to odblokuje. Prosze o pomoc bo gra  zaczyna juz nuzyc bez urozmaicenia. Mam tylko 33 najemników kawalerii bo bradzo mało doswiadczenia dostaje za to co robie w grze a jak czytałem o tych misjach to tam xp sie fajne sypie :)

Pozdrówka

Offline Jezus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: PROSZE O POMOC
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 31, 2010, 15:00:50 »
    Po pierwsze: pisze się sowie, nie sowje.
    Po drugie: sowy nie mają rąk.
    Po trzecie: aby dostać niektóre misje musisz spełniać poszczególne warunki typu być w którejś frakcji, mieć odpowiednią ilość zaufania u lordów czy wiosek itp.
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    Odp: PROSZE O POMOC
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 31, 2010, 15:21:50 »
    Zakładasz temat w złym dziale. Nazywasz temat tak, że aż się scyzoryk w kieszeni otwiera. Piszesz tak, że aż litość bierze... Jeszcze jeden post w tym stylu i będzie ostrzeżonko. Pozdrówka.