Odpiszę Ci ostatni raz w tym temacie, odnośnie twoich FPS-ów, trollu.
AMD Athlhlon 2400+ 1,6ghz
Nvdia Geforce 6200 128 mb
Pamięć ram : 756 ram
Wiesz na czym polega różnica mojego sprzętu, od Twojego?
Mam gorszą kartę graficzną (64mb) i o 256ram więcej -- wątpię więc, by TAKA różnica w sprzęcie decydowała o przeskoku do 50fps-ów.
Więc Twoje zażalenia od tzw "slideshow" wsadź sobie między książki "O krasnoludkach i sierotce Marysi" i "Chatka Kubusia Puchatka".
Odnośnie jeszcze Twojej "techniki na noobków". Tak się składa, że w większości przypadków wyprowadzam atak z lewej, lub góry (a jeszcze częściej pchnięcie). Z tego, co widzę ZAWSZE blokowałeś prawidłowo, nawet jeśli zmieniałem kilkakrotnie kierunek ataku, więc tym bardziej nie wierzę Ci, że w czasie gry masz tyle FPS-ów.
Nie mam ochoty z Tobą dyskutować, ani wyjaśniać, co to znaczy 10 klatek na sekundę. Nie chcę nawet, byś mi udowadniał tego screenshotami, na któych to widać... Po prostu z takim sprzętem 10 fps-ów osiągniesz może w walkach 30vs30.
Zapewne niektórzy z was odebrali dziś swoją pudełkową kopię Mount and Blade: Warband.
Ze sprawdzonych źródeł wiem, że polonizacja w wersji pudełkowej jest... stara (pochodzi z wersji 0.8x). TaleWorlds nie dopilnowali, żeby Steam nie pobierał spolszczenia do oficjalnego wydania polonizacji, stąd ta kiepska wersja, stąd cześć tekstów jest po angielsku i niektóre te polskie nie wyglądają zachęcająco.
Na pocieszenie mogę dodać, że nie tylko nas wykiwali, jeśli chodzi o wersję językową... Podobno Francuzi i Węgrzy mają gorzej...
Pozdrawiam!