Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: M & B Warband - pytanie o multiplayer  (Przeczytany 4524 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sope

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: M & B Warband - pytanie o multiplayer
    « Odpowiedź #15 dnia: Marca 27, 2010, 21:40:34 »
    W innym czasie czyli że nie zagracie razem trudno wykminić, nabijanie postów.

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 28, 2010, 15:16:22 »
    Hmm skołowałem sobie klucz od kumpla który i tak w to nie gra i mam pytanie dość często mnie wyrzuca z serwerów jaka może być tego przyczyna?

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 28, 2010, 18:10:41 »
    Wystarczyło żebyś przeczytał x wiadomości wyżej i byś wiedział, że najprawdopodobniej ktoś gra na tym samym kluczu co Ty. Nie wiem przez co jeszcze to może być spowodowane, ale nie wykluczam, że sama "architektura" połączenia Warbanda może szwankować, albo coś z Twoim połączeniem internetowym jest nie tak.

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 28, 2010, 18:41:05 »
    O tym że dwie osoby na tym samym kluczu nie mogą grać w tym samym miejscu i czasie to wiem  lecz w tym problem że mnie kickuje nawet na pustym serwerze. Dopiero od jakiejś godziny wyrzuca mnie raz na 10 min.

Offline Sope

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 29, 2010, 06:29:39 »
    Człowieku przeczytaj cały temat i nie zadawaj głupich pytań na które już masz odpowiedzi.

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Marca 29, 2010, 14:53:14 »
    Tylko że to co tam jest zapisane nie mówi o moim przypadku. A pisało głównie o komputerach z tymi samymi kluczami lecz to nie możliwe bo ten klucz z którego aktualnie korzystam tylko jest na moim komputerze i jestem tego pewien na 100%.

PS zresztą jutro powinna być premiera.

Offline Sope

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Marca 29, 2010, 17:04:11 »
    Wystarczyło żebyś przeczytał x wiadomości wyżej i byś wiedział, że najprawdopodobniej ktoś gra na tym samym kluczu co Ty. Nie wiem przez co jeszcze to może być spowodowane, ale nie wykluczam, że sama "architektura" połączenia Warbanda może szwankować, albo coś z Twoim połączeniem internetowym jest nie tak.
    ŚLEPY ?!

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Marca 29, 2010, 19:02:07 »
    ŚLEPY ?!

Słuchaj nie pisz mi tu takich rzeczy czytałem ten cały temat zanim tu coś napisałem i dalej twierdze że to co jest tu napisane nie tyczy się mojego problemu -_-". A że nie chcę się kłócić to mój ostatni post na ten temat.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #23 dnia: Marca 29, 2010, 19:11:05 »
    Według mnie nie ma innej możliwości... Jest to spowodowane dzieleniem klucza, albo problemem z siecią. Oczywiście może to być spowodowane jeszcze w jakimś stopniu przez firewall, albo antywira, ale według mnie to już są sprawy bardzo wątpliwe, choć oczywiście teoretycznie możliwe. :] No i pozostaje sama architektura połączenia WB i pełno niepotrzebnych syfów na łączu jakie się z tym wiążą...

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Marca 29, 2010, 20:03:49 »
    Według mnie nie ma innej możliwości... Jest to spowodowane dzieleniem klucza, albo problemem z siecią. Oczywiście może to być spowodowane jeszcze w jakimś stopniu przez firewall, albo antywira, ale według mnie to już są sprawy bardzo wątpliwe, choć oczywiście teoretycznie możliwe. :] No i pozostaje sama architektura połączenia WB i pełno niepotrzebnych syfów na łączu jakie się z tym wiążą...

Wreszcie ktoś z kim można normalnie pogadać. Ja myślę że ten klucz jest jakiś hmm zepsuty o.O? Na niektórych serwerach pisze mi żebym podał swój klucz bo mam zły :O. Ja dziękuję za takie coś odinstalowałem to w cholerę, zamówiłem pre-order na gram.pl i mam nadzieję że się tylko premiera nie obsunie. Na stronie producenta dalej jest jutrzejsza data. Po za tym internet mam dobry nigdy mnie nie zawiódł, żadnych syfów nie używam, z komputerem też nie powinno być problemu.