Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Modyfikacje  (Przeczytany 3384 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    Modyfikacje
    « dnia: Lipca 04, 2007, 16:16:58 »
    Były plany, było wiele z tym zamieszania, ale jako, ze ranga Admin Techniczny zobowiązuje wziąłem się i jest! Zapowiedzianych jakis czas temu poprawek (wizualnych i funkcjonalnych) czas zacząć. Pierwszą poprawką, a dokładniej pierwszym modem jaki zainstalowałem jest shoutbox, na razie moznaby rzec w wersji beta, ale z czasem, z wasza pomoca, usprawni sie jego działanie. Mam nadzieje że spodoba wam się taki bajer i zaczniecie z niego mądrze korzystac. Miłego użytkowania.
    Druga sprawa jest promocja strony, bylo wspominane to już kilka razy, ale poproszę o to was raz jeszcze. A mianowicie, jesli udzielacie sie na wiekszych forach i macie taka mozliwość umieśćce, proszę, link do naszej strony/forum na owym forum lub jesli macie wlasne sajty, to rowniez bylbym wdzieczny za umieszczenie tam reklamy badz wymiane linkow (strona główna ma pr3, forum ma pr2, podstrony bodaj pr2). Pamietajcie ze prowadzimy ta strone dla was, a taka pomoc zwiększy naszą liczbność ;)
    Za wszelka pomoc administracja na pewno bedzie wdzięcza.

Na koniec dodam, ze zostal zainstalowany rowniez patch 1.2.3 smf, ale to juz kwestia mocno techniczna ;)

*edit--
    Właśnie sprawdzilem, ze shoutbox działa tylko na domyślnym skinie, uzytkownicy ktorzy wybrali inny niz styl domyślny, bedą musieli... zmienic skin, albo poczekac az zmodyfikuje inne style, ale naprawde nie wiem kiedy to nastapi... ;(
    « Ostatnia zmiana: Lipca 05, 2007, 14:51:19 wysłana przez soner »
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Modyfikacje
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 05, 2007, 14:53:40 »
    Kolejny dzień kolejne modyfikacje. Tym razem zostal wgrany mod czysto estetyczny - zmienajacy kolor nickow w postach, ale i tym razem powinien dzialac tylko na wersji standardowej, defaultowej stylu i na ta radze wszystkim zmienic (byc moze wprowadze poprawki w ten styl, zeby byl bardziej klimatyczny)
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122