Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Cześć!  (Przeczytany 1417 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nemedis

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Cześć!
    « dnia: Marca 21, 2010, 20:25:56 »
    Cześć wszystkim! Jestem Nemedis i mam dwa warny! Jeden za raporty, drugi za podważanie decyzji administracji i wykłócanie się!

Mam psa. Wyszkoliłem go, zeby reagował jak widzi złych ludzi. Obawiam się o forum, bo ostatnio zaczał szczekać widząc nicki niektórych modów. Nie chciałbym, aby im coś zrobił... Ale może mi sie nie udać go pokonać.

Mój wiek jest ściśle tajny. Miejsce zamieszkania też. Połowa z Was na podstawie obserwacji może się domyślić, że ja jestem muzyką. Takie moje drugie ja, uwielbiam i nie przeżyłbym bez niej. Chyba moje największe zainteresowanie, prawda?

To w skrócie. Pytania walić tutaj, odpowiem na wszystkie z wyjątkiem tych, na które nie odpowiem.

Aha, i napisałem teraz, bo dostałem takiej nagłej... Chęci. Myślę, że to sprawka modów.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Cześć!
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 21, 2010, 20:37:16 »
    Cześć Tobie! Jestem Grievous i mam jednego warna! Za rzucanie k*****i na lewo i prawo.

Też mam psa. Nie szkoliłem, ale i tak nie lubi obcych.

Mój wiek nie jest tajny. Miejsce zamieszkania także. Jak już zauważyłeś jestem Separatyzmem. To moje drugie.... nie, to moje pierwsze ja.

Mam pytanie: Czemu administracja porównuje Cię do Mata Berserkera? 
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Nemedis

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 21, 2010, 20:47:46 »
    Mają problemy alkoholowe, z narkotykami, z sexem, z tytoniem oraz z <cenzura, zapraszamy po 22>.

Jednym słowem, to sa wymysły, na szczęście, nigdy nie byłem w Macie (co by to nie znaczyło) nie jestem i nie będe.

Podsumowując, Mat to nie ja i myśle, ze większosc juz o tym wie. Zresztą, połowa z nich i tak pisała to dla jaj, więc...

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 21, 2010, 20:52:44 »
    A dlaczego szczujesz psa na moderatorów? Przecież może dojść do strasznych rzeczy kiedy twój pupil rzuci się na nich rzuci. Sądzę że wtedy mogą Cię ukarać banem - a tego przecież nie chcemy.... 
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 21, 2010, 22:24:29 »
    Cześć! Jestem Barudokuku i mam jednego warna za bluzganie.

Mam cztery psy. Nie lubią obcych, a nie są na tyle zdziwaczałe, by przeglądać Internet.

Mój wiek jest ściśle nietajny. Miejsce zamieszkania też. Na podstawie obserwacji mogłeś się domyślić, że nie lubię CD-Action i słucham power metalu. Niezwykłe, prawda?

A więc czas na pierwsze ze stu pytań (a potem dziewięćdziesiąt dziewięć następnych), na które najpewniej nie odpowiesz:

(click to show/hide)

PS. Podoba mi się to powitanie, możnaby ustawić jako standard dla nowych... ;-)
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Ktosiak

• Użytkownik
    • Lipa...
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 22, 2010, 06:59:15 »
    Witaj :D Psa też mam...Jedyne co u niego wyszkoliłem to ,,-Siad" , ,,-Na miejsce !" , ,, -Połóż się" , ,,-Szukaj" , ale to nic bo i tak ... też szczeka na innych ludzi,psy , ee..na wszystko :D Nawet jak mu się śmietnik nie spodoba to też xd

Offline Nemedis

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 23, 2010, 16:43:21 »
    A dlaczego szczujesz psa na moderatorów? Przecież może dojść do strasznych rzeczy kiedy twój pupil rzuci się na nich rzuci. Sądzę że wtedy mogą Cię ukarać banem - a tego przecież nie chcemy.... 

Nie szczuje. Przeciez napisałem, ze tylko został nauczony by wykrywac złych ludzi. A to, że szczeka jak widzi ich nicki...

Świetny dowcip. :)
    « Ostatnia zmiana: Marca 23, 2010, 18:06:35 wysłana przez Arcylisz »