Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Tge Hundred Years - problem z modem  (Przeczytany 1649 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rensvill

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Tge Hundred Years - problem z modem
    « dnia: Marca 18, 2010, 14:41:17 »
    Witam !

Mam maly problem z mode The Hundred Years, mianowicie nie działa mi spolszczenie. Anglia To veagirczykowie a francja - swadia. I mam takie jednostki jak "veagireski mistrz łuku" i jakiegoś innego łucznika, z nazwą angielską. Francuzi mają 0 kawalerii(przynajmniej u mnie) mają przecież mieć najlepszą. A miast(Paryż itp.) też nie ma, a jest Rivacheg i Dhirim. Proszę dajcie jakiś dobry link do spolszczenia(może po prostu spolszczenie ze strony z której ściągałem nie działa). Z góry dzięki za pomoc ;)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Tge Hundred Years - problem z modem
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 18, 2010, 14:46:09 »
    A w jakiej wersji językowej masz Nativa? Spolszczyłeś go?
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 18, 2010, 14:49:31 »
    Usuń spolszczenia do Native'a. A tu masz link do spolszczenia do Hundred Year Wars http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=1738.0. W 1 poście masz.

Francuzi mają 0 kawalerii

Na pewno wgrałeś folder z modem do folderu modules ? Czy wgrałeś pliki moda od razu do folderu z grą ?

Offline Rensvill

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 18, 2010, 16:35:41 »
    Na Twoje 1 pytanie odpowiem tak, na drugie nie. Może z tym "0 kawalerii" przesadziłem, bo mają sierżantów na koniach. Ale jeśli chodzi o rycerzy to nie ma ich.

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 18, 2010, 18:38:41 »
    No to nie wiem...Ściągnij od nowa moda lub ściągnij Troop Editora i sprawdź czy masz gdzieś francuskich rycerzy.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 18, 2010, 22:54:41 »
    Co do spolszczenia i nazwy lokacji:
    Po pierwsze, masz grę po polsku czy angielsku? Jak po polsku to ściągasz spolszczenie moda. Wejdź w wątek "spolszczenia" to znajdziesz. To co się rozpakuje to będzie folder o nazwie "pl". Przenosisz cały folder do katalogu "languages" w folderze z modem.
    Jeśli nie masz wersji polskiej to ściągasz najpierw spolszczenie całej gry, instalujesz i dopiero spolszczasz moda.
    Prościej już chyba nie można opisać...

A co do rycerstwa Francuskiego to ie wiem czy ich się nie rekrutuje z zamków w najnowszej wersji po dołączeniu do frakcji... Albo może musisz dodatkowo ten zamek posiadać... Nie pamiętam ale wejdź na stronę moda i tam to chyba było napisane...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"