Bardzo dziękuje wszystkim za komentarze : )
Można wiedzieć co to za miejscowość?
To pewnie będzie Lublin, jednak od razu zaznaczam, że rynek ulegnie jeszcze przebudowie i dojdzie może ratusz.Wszystko to jest przedstawiane bardzo symbolicznie, zgodnie z możliwościami gry.
Nie chcę być wścibski, ale dlaczego okna i inne bajery są tylko na przednich elewacjach? Nie twierdze, że są brzydkie, czy coś, ale... budynki przy placu na 3 zdjęciu (5_20.jpg) są trochę "puste" - może jakieś przybudówki dodać?
Pewnie coś dodam z tyłu, ale najpierw muszę skończyć ich frontalne części.Poza tym były problemy z wydajnością w tej scenie, więc póki nie zrobię modeli LoD dla części budynków, nie mogę jej dodatkowo obciążać.
Świetna robota Vain powiedz jak jest tak dobrze to czemu tak długo to ukrywałeś?
Bo nie jest tak dobrze, obecnie pracujemy w bardzo okrojonym "zespole", nie będę ukrywał, że tylko jeden model który widzicie na screenach nie jest mój.
Skoro już jestem przy głosie, to powiem, że potrzebna jest nam pomoc.Poszukujemy kogoś, kto mógłby zająć się mapą, jest ona właściwie gotowa, ale pod względem wizualnym nie prezentuje się ładnie.
Byłaby to prosta praca w edytorze Thorgrima.Potrzebne są także osoby potrafiące modelować.Wszystkich chętnych proszę o kontakt przez pw lub pisanie na gg.Udzielam pomocy nawet w zakresie nauki.
Pozdrawiam.