Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Severance: Blade of Darkness  (Przeczytany 2436 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kowal

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Severance: Blade of Darkness
    « dnia: Czerwca 26, 2007, 12:22:45 »
    Siemka, wiem że Severance już swoje lata ma ale chciałbym o niej pogadać. Ostatnio ją sobie zassałem ( thx, torrent  :) ) i miałem zamiar sobie trochę pograć. Pomijam już cholernie upierdliwe sterowanie ( może się za jakiś czas przyzwyczaję ) chodzi o to że np. rycerza zmiatam bez problemu, a nie mogę mieczem w ogóle trafić takich małych gówienek sięgających kolan ( gram rycerzem, chodzi o te gdy się ucieka z lochów ) - mam na takiego wycentrowany widok, zadaję ciosy z różnych kierunków i z różnych odległości ale za Ch... iny Ludowe nie jestem w stanie takiego małego gnojka ubić. Jakieś sugestie ? ? ? ( NIEAKTUALNE - z kurduplami już wiem co i jak - ciosy dolne :D )

Poza tym dzielcie się wrażeniami z tejże gry . ( Może byście coś napisali co ? )

Podro !

PS. Zna ktoś jakiś sposób na przedłużenie triala ( wow, całe 60 min.  :D )
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 27, 2007, 17:44:28 wysłana przez Kowal »

Offline Vierie

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Severance: Blade of Darkness
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 22, 2008, 20:41:06 »
    Ojacie Ojacie xD

Nie sądziłem że ktoś w to gra!! XD

no ja powiem że jestem pod wrażeniem, sam przeszedłem każdą postacią, grałem w mody do tego, wciąga, bawi, ekscytuje zachwyca bllbblblbl

http://pl.youtube.com/watch?v=rEU24lNI6JQ <-- taki mały gameplay

po prostu emocje jakie miałem przechodząc tą gre były niesamowite !!
    podobnie jak kowal na początku grałem rycerzem, ale muszę powiedzieć ze swietnie się gra amazonką i barbarzyńcą !!

ale to trzeba poczuć na klawiaturze!! polecam każdemu!

aż dziw bierze że ta gra nie zrobiła jakiegoś MEGA sukcesu!!

Offline zkajo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 06, 2008, 20:13:27 »
    Severance była przynajmniej nie zła jak na swe lata. Przynajmniej! Bardzo mnie wciągnęła. Ulubioną postacią był chyba rycerz i barb.

Offline WarCrow

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 06, 2008, 23:26:29 »
    E tam krasnolud był najlepszy :D   Gra mnie bardzo wciągneła kiedy ją pierwszy raz zobaczyłem, szczególnie system walki. Szkoda że na multi już nie ma takiej zabawy jak na singlu, no i że twórcy w sumie olali tą grę.

Offline marian13

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 24, 2008, 21:51:40 »
    Niedawno gralem i musze powiedziec, ze mimo podeszlego wieku gra naprawde wciaga, chociaz w niektorych mometach zniechecal mnie poziom trudnosci, ktory jest stanowczo za wysoki np: aby wygrac walke z orkiem na 4lvl stracilem 30 minut. Myslalem, ze mnie cholera wezmie. Mimo to goraca polecam