Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: ArmA (seria)  (Przeczytany 20661 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hector

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: ArmA (seria)
    « Odpowiedź #60 dnia: Marca 20, 2012, 16:15:38 »
    ałtsajder, napisz do mnie na steam
    Native: Hektor

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #61 dnia: Marca 20, 2012, 16:18:38 »
    Raczej na wersji free do nich nie dołączysz, bo Luca pisze coś o Afganistanie, a takich "rejonów" nie ma w zwykłej Armie 2 tylko w pierwszym dodatku. No chyba że się mylę. :)
    Kto wie....Może sama dwójka nie jest tak zbugowana jak AH.Ale zanim zakupię, to musiałbym sprawdzić...nie chcę popełnić tego samego błędu co z AH.Kupić po to aby sprzedać ;/

Choć z drugiej strony, może chłopaki zmienią zdanie na dostępność ArmA 2, w celu zapełnienia serwerów :]

ałtsajder, napisz do mnie na steam
    Na steamie jestem atsajder, bo mi jakoś "ł" nie wskoczyło :p

Offline Hector

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #62 dnia: Marca 20, 2012, 21:59:07 »
    dzis popykalismy sobie z altsajderem przez pare h. Nastepna runda jutro z rana od ok 8.30.
    Native: Hektor

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #63 dnia: Marca 21, 2012, 02:01:48 »
    dzis popykalismy sobie z altsajderem przez pare h. Nastepna runda jutro z rana od ok 8.30.
    Ta, z tym, że nie pozwolisz mi prowadzić, bo nie wytrzeźwieje.Dopiero na chatę wróciłem, ale rano i tak będę musiał wstać... :)

EDIT

I jak panowie?Nikt się nie dołączy?Zdaje mi się, że sobota 19, odpada, ale może jakiś inny termin?W grupie byłby wymiatacz Hektor, tak więc mielibyśmy plecy ;)
    « Ostatnia zmiana: Marca 23, 2012, 17:45:51 wysłana przez ałtsajder »

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #64 dnia: Października 15, 2014, 22:09:15 »
    Szukam osób chętnych do gry w Arme 3. Chętnie pograłbym w Wasteland, ale jeśli ktoś coś zaproponuje to z chęcią się dostosuje.