Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Salve Kamraci!  (Przeczytany 1609 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Matheos

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Salve Kamraci!
    « dnia: Lutego 25, 2010, 18:02:48 »
    Salve!

Rodzice nadali mi Mateusz za imię, pochodzę z grodu Wejherowskiego. Herbem ów grodu,jest biały krzyż rycerzy maltańskich na błękitnym polu otoczony wieńcem z liści wawrzynu, w środku zawierający czerwoną różę. Mój gród załorzon został Anno Domini 1650 stycznia 13 wedle pierwszych zapisków za króla Jana II Kazimierza Wazy. Me zainteresowania skupiają się głównie na historyji jak i zwanej powszechnie "gdybologii", lat mam dwadzieścia i trzy i jestem absolwentem szkoły o profilu socyjologicznym., prócz tego chętnie odsłuchuje jak grają trubadurzy z zaczarowanego kufra, ludzie zwą ów muzyką rockiem czy też metalem - choć żadnych dźwięków wydobywania metalu weń nie ma. Słucham również i inne melodyje.

A teraz po "współczesnemu": w Mount & Blade gram od niedawna, teraz jaką postacią się pochwalić... No to chyba będzie Eirik Barbarossa z Native M&B mam nim najwyższy poziom, chyba, a oto screensavery z nim w roli głównej przedstawiającej skille jak i ekwipunek, by pokazać wam jak prezentuje się na polu bitwy. Jak łatwo można wywnioskować wspieram Nordów, prócz Native jestem w posiadaniu, chronologicznie: Prophecy of Pendor, Sword of Damocles oraz The Eagle and the Radiant Cross. Później może wrzucę ss z postaciami z modów.

I powiem wam jedno połączenie dwuręcznego toporu z konnicą jest zabójczą mieszanką! Wielu Swadian i Khergitów już się o tym przekonało ;P
    « Ostatnia zmiana: Lutego 25, 2010, 18:53:12 wysłana przez Matheos »

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    Odp: Salve Kamraci!
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 25, 2010, 18:38:30 »
    Ładne powitanie...
    Witam imiennika!

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 25, 2010, 19:13:54 »
    Pięknie się z nami przywitałeś! Dawno już nie widziałem tak ciekawego powitania. Serdecznie Cię witam i życzę wielu, wielu miłych chwil spędzonych na forum.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 26, 2010, 14:20:14 »
    Ale burdel w ekwipunku :D
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline Matheos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 26, 2010, 23:15:47 »
    Bo tuż po plądrowanku na wioskach Swadiańskich.. ;) uprzednio po rozbiciu wraz z królem nordów 150 wojów do 300 (swadianie)

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 27, 2010, 04:36:59 »
     Tutaj nie ważne jakie masz pochodzenie i tak na początku jesteś prostym kmieciem xD No, chyba że masz zdolności spamowania jak PifPaf czy Grievous to, wtedy o awans bardzo łatwo, ale to taki offtop.Witam nowego usera!Regulaminu zapewne nie czytałeś(ja nie przeczytałem do dziśxD), ale z tego co na pierwszy rzut oka widzę zachować się potrafisz, więc jeszcze raz witaj!Na początek musisz jednak wiedzieć kilka rzeczy:
    -Pisz poprawnie nick Grievousa i nie wdawaj się z, nim w dysputy, w których zajmowałbyś inną stronę niż Konfederacji(której droidy ssą)xD Inaczej marny twój los.
    -Nie czytaj tekstów tych skaczących pluszaków w sygnaturkach jak u np: Jeferiaza, bo oślepniesz!
    -Pamiętaj...Soner to pan!
    -Niestety nie możesz mieć rangi NIFN'a(powabna baletnica) :(
    -Nie pytaj Daedalusa, kiedy wyda RES moda, chyba że chcesz być zlinczowanym xD
    -Zanim o coś zapytasz postaraj się poszukać tego na własną rękę.
    -Chwała budowniczemu!
    -Przygotuj się na spamerskie 100 pytań Owicza&Tobika(chyba) xD
    « Ostatnia zmiana: Lutego 27, 2010, 04:42:19 wysłana przez Kąbiner »

Offline Matheos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 27, 2010, 10:35:36 »
    Dzięki za przestrogę Kąbiner, postaram się zastosować do twych zaleceń. Osobiście nie zaliczam się do spamerów gdyż nie dążę do pogoni za "sławą" na forum, przynajmniej tak mi się wydaje...