Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Imperium ojca  (Przeczytany 1091 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Adamig01

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Imperium ojca
    « dnia: Lutego 25, 2010, 10:28:14 »
    Śmieszna, polska gra www. Do tej gry należy podchodzić z przymrużeniem oka, niektórym może się nie spodobać.

http://imperiumojca

Głównym celem w grze jest zdobycie jak najlepszej pozycji w rankingu. Rozpoczynamy jako kleryk z kilkoma groszami, lecz gdy będziemy rozwijać naszą postać mamy szansę stworzyć kościelne imperium z własną armią moherków ;) . Wiadomym jest, że żaden człowiek nie jest bez grzechu musimy i my jakiś posiadać, np. pycha.

Polecam grę dla osób, którym nudzi się w biurze.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 25, 2010, 10:51:51 wysłana przez Adamig01 »
    KUSZNICA WYMIATA!!!!!!!

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Imperium ojca
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 25, 2010, 10:39:23 »
    To może wrzuciłbyś coś więcej na jej temat? Do tego linki jakieś również by się przydały...

Offline eto

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • zwykły debil i chyba dzieciak
    Odp: Imperium ojca
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 25, 2010, 13:29:50 »
    http://imperiumojca.pl

Giera nudna, ale jest w fazie otwartych testów, więc może się rozwinąć. Możemy innym graczom robić figle albo im pomóc, uczymy się, myjemy "afroeuropejczyków", cerujemy sutannę, zbieramy warzywa z naszego przykościelnego ogródka. I bardzo łatwo zdobywamy kasę. Za łatwo, chyba że to wina mojego łącza.

Nie lubię gier przeglądarkowych, chyba tylko Plemiona mnie kiedyś na dłużej przyciągnęły, ale się wkurzyłem i usunąłem konto :D