Grał ktoś oprócz Grievous'a? Jakieś wrażenia i parę screenów bo nie wiem, czy ściągać moim ,,ultra-luta'' netem :D
A co? Moja opinia Ci nie wystarcza? Mogę opisać bardziej: Mod jest bardzo trudny (na początku gry aby dojechać do miasta musiałem przemieszczać się od zamku do zamku - taką siłę i szybkość prezentują wilkołaki i górale), wrogowie są mocno opancerzeni co powoduje że broń sieczna jest bardzo słaba, jest tu mnóstwo nowych lokacji (lochy, zamki pełne nieumarłych) w których walczymy bez obstawy! Jest nowa frakcja - nieumarli: silni, ale podstawowa jednostka nie może awansować, więc lepsze oddziały można uzyskać tylko wyzwalając więźniów. Reszta frakcji przeszła gruntowny lifting - ale zmiany nie ograniczają się tylko do wyglądu, gdyż pojawiły się także nowe jednostki. Ogólnie rzecz biorąc polecam tą modyfikację, ale jeżeli nie lubisz walczyć głównie za pomocą morgensterna (miecze są mało przydatne) to go nie ściągaj.
Oczywiście, że nie wystarcza mu Twoja opinia. Nie jesteś guru, a każde zdanie jest w stylu "moim zdaniem...", jesli wiesz o co mi chodzi. : > Jakby na to nie patrzeć, jedna osoba nie może po prostu przedstawić gry, bo w opinie prędzej czy później wmiesza się bardzo dużo "subiektywizmu". Jednym słowem, im więcej opinii i ocen, tym lepiej (chociaz miałyby być nie wiadomo jak rożne). Z całą pewnością są bardziej wiarygodne, szczególnie jeśli jednak jest ich więcej i są dobrze oparte, zbudowane, poparte rzeczowymi informacjami. : > Tyle ode mnie.
No... Mod z opisu prezentuje się w miare. Ja osobiscie jestem uwalony tymi modami, które gówno za przeproszeniem zmieniają i są nudne/sa kopią pomysłów z innego moda. Jeszcze nie widziałem takiego moda, który by zebrał zalety z innych modów, a eliminował wady. (Nie, nie chodzi mi o ideał, ale o tworzenie z głową i zgraczami. Było już tyle modów, że teraz twórcy powinni się jakoś orientować, jakie pomysły były niewypałami). Mod ściągam. Nie wazy mało, za duzo tez nie . Swoją droga, do tego typu modów błogosławione byly by też spolszczenia. : > Mówcie co chcecie, ale po ojczystemu jest przyjemniej, nawet jak ktoś biegły jest w rosyjkim, angielskim, włoskim, języku plemienia uta-pu-papoka i tak dalej.
A Chwalimir ma racje "moim skromnym zdaniem". Jakby na to nie patrzec, jak się pobiera po raz enty mod wazący około 200 mb, to chce się coś wiedziec. Naturalne. : > O, i jak pogram, to powiem jak wg. mnie się prezentuje, jak widze specjalnie nie-popularny-mod-wsród-was.