Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Assassin's Creed Seria (cz.1&2)  (Przeczytany 3673 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Volies

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • In Memory!
    Assassin's Creed Seria (cz.1&2)
    « dnia: Lutego 21, 2010, 21:00:09 »
    Czy na takim komputerze poszedł by mi Assassin Creed 2?

Intel(R) Core(TM)2 CPU
     6320 @ 1.86 GHz 1.86GHz
    2 GB RAM
    NVIDIA GeForce 7500 LE

Co sądzicie o tych grach? Podobały Wam się? Oczekujecie na premierę ACII mimo tych "dziwnych" zabezpieczeń antypirackich?
    « Ostatnia zmiana: Lutego 22, 2010, 08:42:35 wysłana przez proud »

Spartanie - nie pytaj ile, lecz gdzie są.

Offline arek818

• Użytkownik
    Odp: Assassin Creed 2
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 21, 2010, 21:29:19 »
    nie ma szans a jak pójdzie będzie się bardzo muliła
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Assassin Creed 2
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 22, 2010, 08:41:22 »
    Przecież ta gra jeszcze nawet nie wyszła, więc po co to pytanie? Na razie opiera się ono o spekulacje na podstawie danych opublikowanych przez wydawcę, więc sam sobie możesz porównać...

Temat przerabiam jak wątek ogólny pierwszej jak i drugiej części tej gry!

Offline lukasz172009

• Użytkownik
    Odp: Assassin's Creed Seria (cz.1&2)
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 23, 2010, 12:11:38 »
    Nie jestem mile zaskoczony tym że aby zagrać w 2 trzeba mieć połączenie z internetem jakoś 1 nie wymagała i było dobrze a teraz wymyślają.

Offline woyo-sensei

• Użytkownik
    • Piwa: 3
      • Wątek o modzie na oficjalnym forum TaleWorlds
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 19, 2011, 13:48:22 »
    Wiem, że jakiś czas nikt tu nie pisał, ale wczoraj, czyli 18.03.2011 miała miejsce premiera najnowszego Asasyna - Assassin`s Creed - Brotherhood. Nie jest może to część kolejna, ale jakby bardziej rozwinięta część druga, nie tylko o singla (który wydaje się być ciekawy), ale również multi.
    Pograłem trochę i muszę powiedzieć, że fajna ta gra :) Multi mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło, jest świetna zabawa na polowaniach :)
    Singiel niedawno zacząłem, ale zapowiada się super. Rzym to ogromne miasto, które możemy zwiedzać i zwiedzać, jest po prostu OGROMNE. Doszło kilka nowych rzeczy, kilka nowych wykończeń, wiele nowych, i tak już świetnych, animacji.
    Co mnie trochę zdziwiło to to, że teraz jak walczymy z grupą przeciwników, ikona "życia" nad ich głową zaczyna migotać, jeśli któryś chce nas zaatakować. Niby fajne, bo można sobie fajnie taktykę zaplanować (seria zabójstw jednym uderzeniem po wykonaniu pierwszego kontrataku), ale z drugiej strony chyba pewne ułatwienie. Nie znaczy to jednak, że walki są łatwiejsze. Przeciwnicy stosują trochę inne taktyki, wydają się być sprytniejsi, ale może to tylko takie złudzenie.
    Ogólnie bardzo polecam.
    PS. Ktoś chętny na małe polowanko w multi? :)

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 19, 2011, 15:08:15 »
    Zastanawiam się czy nie zamówić Brotherhood i mam pytanie.
    Czy w tej części też zastosowali te "doskonałe" zabezpieczenia antypirackie?? Bo to jest przegięcie gdy zabezpieczenia antypirackie uniemożliwiają mi grę na oryginale :/

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 19, 2011, 15:12:17 »
    Wyczytałem w CDA, że nie ma tych co w ACII.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline woyo-sensei

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 19, 2011, 16:26:17 »
    To prawda, jest za to coś na wzór Social Club z GTA IV. Co by nie było, jest to na pewno lepsze rozwiązanie niż poprzednie zabezpieczenie, jednak z tego co zauważyłem, to połączenie z netem nadal jest wymagane, bo gra cały czas wysyła informacje o naszych osiągnięciach na serwer. Albo to tylko tak wygląda, a w rzeczywistości zapisuje na twardym. Sam nie wiem, ale nie uświadczyłem jeszcze problemów, które na początku zdarzały się w poprzedniej części, czyli komunikat o przerwaniu połączenia z serwerem, zwłaszcza na początku, zaraz po premierze, gdzie serwery Ubi były obiciążone.

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #8 dnia: Marca 19, 2011, 17:26:07 »
    Podobno da radę grać offline. Zrezygnowano z rozwiązania z ACII po wysłuchaniu narzekań i dano jakiś nowy system jak mówi Woyo. Fajnie, że twórcy starają się kierować w stronę graczy a nie mamony (na 100% chcą mieć zyski, ale starają się słuchać tego co gracze mają do powiedzenia. Niektóre gry mają to głęboko w pupie).

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline woyo-sensei

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Marca 21, 2011, 02:31:42 »
    No wiec kolejne zwierzenia :) Singiel robi sie coraz bardziej wciagajacy, naprawde sporo sie pozmienialo od poprzedniej czesci. Sam Rzym jest pieknym i ogromnym, zyjacym wlasnym zyciem, miastem. Wieczne Miasto, jak zwyklo sie mawiac. Oczywiscie nie moglo zabraknac tych wszystkich starozytnych ruin, z Koloseum na czele. Widok na caly Rzym z samego szczytu Koloseum - bezcenny :) Jest tez do odwiedzenia Watykan, jakby kogos to interesowalo. Tez kladnie zrobiony.
    W multi gra sie swietnie, a co wazniejsze - nie zauwazylem lagow. To dosyc istotne, zwlaszcza, ze jakby ktorys z graczy skakal co pol metra to latwo mozna by go wysledzic i poczestowac kosa pod zebra :)
    Jeszcze raz pytam: jacys chetni na polowanie? :)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #10 dnia: Marca 21, 2011, 12:59:59 »
    Gra dojdzie dziś do mnie...jak tylko ogarnę mechanikę gry (we wcześniejsze części grałem na Xboxie 360) to zagram w tryb multiplayer...

EDIT: Multiplayer mi nie chodzi...pięknie...
    « Ostatnia zmiana: Marca 21, 2011, 20:24:42 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 12, 2011, 14:01:57 »
    Witam, przeklinam moją pamięć i cały internet. Assasyna 2 kupiłem jakoś po premierze, ok, zainstalowałem, zarejestrowałem ładnie, stworzyłem nick, hasło, i podałem klucz. Po jakimś czasie odinstalowałem i wczoraj jakoś mnie naszło na nowo zagrać. I co się okazuje? Gra ściągała jakieś pathe i bogowie wiedzą co jeszcze, włączam gre, podaje nazwę użytkownika, hasło...i lipa!! Albo wpisuje błędnie, bo nigdzie sobie tych informacji nie zapisałem albo Ubisoft zarobił na mnie(dla nich to nic dla mnie kupa kasy), i w ten sposób Brotherhooda sobie chyba odpuszczę.
    Wie ktoś może co z tym fantem?
    Uprzedzając pytania, Tak mam orginalną grę, zresztą AC 1 też mam, ale tam nie było durnych opcji z netem, a to jest śmiechu warte.....Jestem tak zdenerwowany że mógłbym teraz poprzeklinać...ale wolę zaczekać na Waszą pomoc...
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline woyo-sensei

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 12, 2011, 18:16:49 »
    Upewnij się, że podajesz właściwe hasło. Ubi nikomu kont nie kradnie i nie usuwa. Też mam AC2 cały czas na dysku, po ostatniej reinstalce systemu też musiałem od nowa instalować i żadnych problemów nie było. Konto założone przy AC2 działa przy BH.
    Jest taka opcja jak odzyskiwanie haseł. Jeśli masz wątpliwości, podajesz maila i ci resetują hasło na maila wysyłając nowe, albo jakoś tak.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #13 dnia: Lipca 19, 2011, 14:27:02 »
    Ostatnio mało się w tym temacie działo, toteż postanawiam wznowić dyskusję. Otóż na 15 listopada tego roku planowana jest premiera kolejnej części serii. Assasin's Creed: Revelations (bo taki będzie nosić podtytuł kolejny z samodzielnych dodatków) przeniesie akcję do samego centrum kulturowego XVI wiecznej Europy. Mowa tu oczywiście o Konstantynopolu. Ezio wyruszy w podróż śladami swego przodka Altaira i będzie chciał odnaleźć swoje dziedzictwo. Nie wiem jak wy ale ja czekam na tę część z niecierpliwością:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Yokizo

• BANITA
    • Użytkownik
    • Służę pomocą w sprawie Wiedźmina :D
    « Odpowiedź #14 dnia: Lipca 24, 2011, 12:12:40 »
    Lubię Assassina grałem w wszystkie jego części i mam nadzieję że uda mi się zagrać również w najnowszą odsłonę xD
    Czy robisz kupę, czy robisz hip-hop; rób to do końca!
                                                                                        GrubSon