Zastanawiałem się gdzie napisać pierwszą wiadomość po powrocie z ekhem "urlopu" i doszedłem do wniosku że ten temat nada się najlepiej :)
Ponieważ "syn marnotrawny" powrócił możecie się spodziewać częstszych updatów tematu oraz tego że wszystkie sugestie zostaną wysłuchane i w miarę możliwości (oraz ich sensowności) dodane.
Część z was może myśleć że porzuciłem mod i zabrałem się za Conflict of the East, wcale tak nie jest. Mimo mojego wkładu w CotE nie zapomniałem o "starym dobrym FB". W modzie zawrty będzie między innymi frontline mode oraz pare innych usprawnień o których jeszcze nie mówiłem ale nie przychodzą mi teraz do głowy. Niedługo zjawi się tu pewien inny Mateusz i będzie prowadził (za moją zgodą) nabór do czegoś co da wam okazje poczucia się jak prawdziwy żołnierz.
Przechodzimy do kącika odpowiedzi, czyli "ciocia MP40 radzi"
Kiedy raz sobie przeglądałem listę gier na MP zobaczyłem grę z modem FB i 3 playerami
O ile pamiętam grałem sobie wtedy z pewnym Rosjaninem który był tak miły i zahostował serwer abym mógł pokazać co nie co o modzie pewnemu testerowi.
MOD ruszył Mat oskryptował działo przeciwlotnicze flak 88.
Taka mała nieścisłość był to flak 38 kalibru 20 mm (
http://www.youtube.com/watch?v=sfi4ACJ2sqE)
Szykuje na dniach (gdy zamknę betę CotE) jakiś previev większy czy coś.
PS. Dziękuje wszystkim ludziom którzy utrzymywali ten dział przy życiu pod moją nieobecność, największe brawa należą się Wezykowi oraz Kalpokorowi.