Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Moja kolej.  (Przeczytany 1669 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    Moja kolej.
    « dnia: Czerwca 19, 2007, 21:27:32 »
    Witam jestem Oktawiani.W M&B gram od miesiąca może 2 miesięcy...Mieszkam w koninie.
    Na forum pojawiłem się już dość dawno...:P Zdążyłem przez ten czas zyskać wrogów ,ale też i kolegów:P
    Mam zamiar trochę  jeszcze na tym forum naciskać postów<nie spamów:)>I mam też nadzieje że starzy wyjadacze zrozumieją mój  styl pisania który od czasu do czasu potrafi zagotować krew w żyłach moderatrów :P<trochę  przesadzam>

Jestem wiernym  kibicem Lecha Poznań i naszej kochanej reprezentacji.
    A o to ja.Zdjęcia podlegają prawu autorskiemu.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 25, 2010, 16:41:45 wysłana przez Oktawian »

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Moja kolej.
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 19, 2007, 21:53:25 »
    Taa... witam, pierwszy raz na forum? ( ;) ) Swoja droga, chyba niewielu odwaznych na tym forum by sie znalazlo zeby pokazywac swoje fotki, respect.

PS: musze przyznac, ze mojego powitania tez nie uswiadczycie na tym forum, byl tylko post powitalny w "pewnym temacie" wiec moze kiedys...
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 19, 2007, 21:55:26 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 19, 2007, 21:56:25 »
    Przesyłam oficjalne pozdrowienia od jedynego na tym forum administratora technicznego ;p Swoja droga zawsze lepiej wpierw popostowac wyrobic sobie opinie a nastepnie napisac temat z przywitaniem... wieksze szanse na duza ilosc 'milych' postow xD filozofywowuje, ale na duzej ilosci for tak robia ;) Mam nadzieje ze zostaniesz z nami tak dlugo az staniemy sie oficjalnym forum/strona o m&b na swiecie ;>
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 19, 2007, 22:42:59 »
    Dzięki :)A myślałem że  nazwiecie mnie "dzieckiem neostrady" :)

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 19, 2007, 22:44:31 »
    zapomnialem dodac - dziecko neostrady jestes ;p j/k ;D
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 19, 2007, 22:47:26 »
    Najwazniejsze jest to co piszesz i jak, po prostu trzeba trzymac jakis poziom, nic innego, dlatego nie wiem czemu mialbys zostac tak nazwany...

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 19, 2007, 22:57:39 »
    Mam pewnie ambicje co do tego forum tzn chciałbym zostać kim więcej.Czy macie jakieś braki w składzie?Oczywiście nie liczę na to, że mnie od razu przyjmiecie.Ale jeśli będziecie chcieli kogoś to jestem do wzięcia.Polecam się:)

Jason chodzi o te zdjęcia...:P

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 19, 2007, 23:07:58 »
    Mi tez chodzilo o zdjecia (troche metaforycznie ale jednak)... anyway to forum chyba nie potrzebuje az tak bardzo sluzb porzadkowych jak inne, w kazdym razie JESZCZE. Dlatego jesli na prawde chcesz cos zrobic to sprawic zeby jak najwiecej osob zainteresowanych M&B sie tu pojawilo, aby forum stalo sie mniej kameralne, a bardziej oficjalne.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 20, 2007, 09:06:29 »
    Myślę że forum jest raczej oficjalne;>Kameralne zrobiło się wtedy kiedy zaczołem czytać nieistotne tematy;P A takich osób jak ja jest mało.Właśnie siedzę po raz ostatni na lekcji informatyki w swoim gimnazjum...smutne:P

« Ostatnia zmiana: Czerwca 22, 2007, 12:49:41 wysłana przez Oktawian »