Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: gra zbyt długo się ładuję  (Przeczytany 1947 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline misiek6

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    gra zbyt długo się ładuję
    « dnia: Lutego 15, 2010, 21:03:09 »
    hejka!
    Mam pewne pytanko.Ostatnio ściągłem moda kill the infidiel coś takiego, i nie działał. Usunołem go i od tego czasu w modach i native strasznie dlugo mi się ładują tekstury a w star wars to mi się nawet zacina czasami. Aha i jeszcze wtedy zainstalowalem spolszczenie i usunołem grę przez pomyłkę potem to wgrałem jeszcze raz save mi zostały i mody no i teraz mi się tak długo ładuję. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Offline Reger26

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: gra zbyt długo się ładuję
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 15, 2010, 23:19:41 »
    A spróbowałeś usunąć grę całkowicie i zainstalować jeszcze raz?

Offline misiek6

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 16, 2010, 16:10:38 »
    tak próbowałem ale to chyba się jednak coś z star wars modem stało usunołem go i wszystko chodzi

Offline misiek6

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 16, 2010, 18:03:24 »
    kur.. ściągłem jeszcze raz star wars moda i wczytalem seva i znowu sie zacina gra

Offline Reger26

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 17, 2010, 00:09:36 »
    Nie pisz posta pod postem, proszę ciebie, i popraw ortografie i interpunkcje(od razu pisze że sam orłem nie jestem).

Ja już nie rozumiem, masz problem z modem czy z grą zwykłą, NATIVE?

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    • Czemu na forum jest tylu idiotów?
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 17, 2010, 10:11:37 »
    Up: Chyba wszędzie.
    A w innych grach wszystko chodzi? Bo mogło się coś posypać w rejestrze systemu...
    Spróbowałeś pokombinować z ustawieniami graficznymi? Próbowałeś formata dysku zrobić?

Offline misiek6

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 17, 2010, 18:47:38 »
    Już wiem heh śmieszny problem.Jak miałem gg albo ipla włączonego to sie tak działo. Sorka za ortografię ale mam dysortografie, dysgrafię, i coś jeszcze, ale staram się pisać poprawnie i sprawdzam tylko czasami tak z pośpiechu źle napisze coś tam.

Mam to gdzieś. Ode mnie dostajesz 1 ostrzeżenie.

Widzę administratorzy bardzo mili napisałem l zamiast ł i mam ostrzeżenie i do tego jaka kultura.

Warna dostałeś za całokształt, Panie "Usunołem". Regulamin jest jasny, do tej pory nie tolerowaliśmy jakiegoś papierka o jakichś dysfunkcjach i to się nie zmieniło.

No fakt, ale słowo mam to gdzieś mogłeś sobie zostawić dla siebie. I jeśli można spytać nikt z administratorów nie ma dysortografi. I to by było na tyle bo jeszcze bana dostane.

Może i by można. Nie wiem jak inni, ale ja takie coś traktuję na równi z piractwem i innymi przypadkami. Nie jesteś na tym forum jedyny. Wielu pomimo tych wszystkich "dysfunkcji" (których chorobą, czy upośledzeniem nazwać nie można), daje rade pisać poprawnie. Masz programy typu Word oraz przeglądarki typu FireFox i radzę to wykorzystać.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 17, 2010, 19:56:01 wysłana przez Alkhadias »