Już wiem heh śmieszny problem.Jak miałem gg albo ipla włączonego to sie tak działo. Sorka za ortografię ale mam dysortografie, dysgrafię, i coś jeszcze, ale staram się pisać poprawnie i sprawdzam tylko czasami tak z pośpiechu źle napisze coś tam.
Mam to gdzieś. Ode mnie dostajesz 1 ostrzeżenie.
Widzę administratorzy bardzo mili napisałem l zamiast ł i mam ostrzeżenie i do tego jaka kultura.
Warna dostałeś za całokształt, Panie "Usunołem". Regulamin jest jasny, do tej pory nie tolerowaliśmy jakiegoś papierka o jakichś dysfunkcjach i to się nie zmieniło.
No fakt, ale słowo mam to gdzieś mogłeś sobie zostawić dla siebie. I jeśli można spytać nikt z administratorów nie ma dysortografi. I to by było na tyle bo jeszcze bana dostane.
Może i by można. Nie wiem jak inni, ale ja takie coś traktuję na równi z piractwem i innymi przypadkami. Nie jesteś na tym forum jedyny. Wielu pomimo tych wszystkich "dysfunkcji" (których chorobą, czy upośledzeniem nazwać nie można), daje rade pisać poprawnie. Masz programy typu Word oraz przeglądarki typu FireFox i radzę to wykorzystać.