To jeszcze ja dodam swoje... Tak jak już mówiłem, pracuję sam. Do innych zwracam się z pomocą tylko wtedy, gdy wiem, że jakiejś rzeczy zrobić nie dam rady, lub gdy zajęło by mi to bardzo dużo czasu, a ktoś ma już to zrobione. Wówczas staram się, by nie było to zwykłe żebranie od kogoś, a raczej handel wymienny, czyli coś za coś.
Modele zaś dorabiam sobie na bieżąco, w miarę potrzeby, więc nie mam jakiejś z góry ułożonej listy tego, co trzeba wymodelować. Dlatego też za bardzo nikt tu pomóc nie może, bo w sumie nie ma jak.*
Jeśli ktoś jednak bardzo się nudzi, a robienie modeli idzie mu nieźle, to proponuję zrobić ich trochę i przygotować paczkę OSP, z której modderzy mogliby skorzystać. Na pewno niejedna osoba będzie za takie coś wdzięczna i nie będzie miało znaczenia, czy w paczce będą różne bronie, tarcze, pancerze, nowe budynki, czy też elementy środowiska. Dobrych modeli nigdy za wiele. A jeśli paczka będzie fajna, to może i ja po nią sięgnę. ;)
*- chyba że ktoś jest naprawdę dobry w robieniu budynków i jest w stanie przygotować zestaw ładnych budowli w stylu Wikingów + wnętrza do tego + może jakiś fajny, bardzo szczegółowy longship. Wtedy nie odmówię ;)