Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: glutem w morde (gutten morgen)  (Przeczytany 989 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline czeslav

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • trollface!
    glutem w morde (gutten morgen)
    « dnia: Lutego 08, 2010, 14:54:10 »
    heh... temat może taki trochę niezbyt "rymujący się", ale lepszego nie umiałem wymyślić...

Tak więc: na forum jestem od +/- 377 dni, ale jakoś nie chciało mi się wtedy zakładać nowego tematu, teraz jakoś mnie "natchło". W M&B gram już ponad rok, w nativie miałem (bo teraz gram w SoD) 38,32,31,29 lfl, w SoD mam własne królestwo, które przejęło całych rhodoków, 2 miasta i 4 zamki Swadii, mam 20 lordów i zestaw brass armor. Screena nie dam, bo zmieniłem na jakiś inny zestaw którego nazwy nie znam :D. Czekam na RES moda i FB. Napisałem ten temat, bo jakoś mi się nudzi i liczę, że ktoś napiszę mi setkę, na wszystkie odpowiem.

Pozrówka
    czeslav

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: glutem w morde (gutten morgen)
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 08, 2010, 14:59:34 »
    Ależ żeś nazwę wymyślił.... No nic - witam Cię, a zarazem "pozrówiam"
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline PissInPeace

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 10, 2010, 14:45:21 »
    A butem w morde Panie :) Twój temat mi przypomniał jak kiedyś robiłem sobie jaja z takich niemców, którzy przyjechali na wakacje to pensjonatu, w którym ja odpoczywałem :) Codziennie mówiłem im: Butem w mordę, a tamci mi odpowiadają Guten Morgen. Myśleli, że nie wiem jak się mówi Dzień dobry po niemiecku :P Ale koniec tych historii, Witam Cię i pozdrawiam :D

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 11, 2010, 17:55:36 »
    A butem w morde Panie :) Twój temat mi przypomniał jak kiedyś robiłem sobie jaja z takich niemców, którzy przyjechali na wakacje to pensjonatu, w którym ja odpoczywałem :) Codziennie mówiłem im: Butem w mordę, a tamci mi odpowiadają Guten Morgen. Myśleli, że nie wiem jak się mówi Dzień dobry po niemiecku :P Ale koniec tych historii, Witam Cię i pozdrawiam :D
    Jak do naszego technikum przyjechali jacyś Brytyjczycy z wymiany (wśród nich kilku czarnych) to z kumplem zawsze sobie tak żartowaliśmy:
    >Ej, patrz! Brytole! Chodź bijemy!
    >Nieee, ja jestem tolerancyjny. Biję tylko czarnych.
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.