Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Fall of Lightness (prace nad modem zawieszone)  (Przeczytany 9702 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Error

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Fall of Lightness
    « Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 23, 2007, 09:12:03 »
    Ja mógłbym testować, ale skoro mówisz, że w przyszłym tygodniu to chyba odpadam, bo mnie już w domu nie ma...

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 30, 2007, 14:05:58 »
    Przed chwilą znalazłem fajne tekstury nieumarłych w Age of Descent. Niestety mam złą a nawet bardzo złą wieść : jakiś cholerny zwis sprawił ,że pomieszały się miejsca np. tam gdzie jest arena to tam jest sklep merchanta :(. Narazie testować nie możecie z tych właśnie przyczyn. I jeszcze dobra wiadomość : w moim modzie będą oblężenia miast, bo już je prawie zrobiłem :)

Offline Misiumen

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #32 dnia: Lipca 01, 2007, 14:40:01 »
    Yy nie bardzo wiem jak chcesz te haslo mi dac do moda. A i co do oblezen to swietny pomysl.

Na mbrepository sa po prostu umieszczone archiwa .zip lub .rar zabezpieczone haslem, ktore mozna zdobyc prywatna droga. Calkiem wporzo pomysl, bo nie widzialem jeszcze programow do lamania takich hasel.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 01, 2007, 15:02:06 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline Szwejk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Shinpū tokubetsu kōgekitai
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 05, 2007, 21:53:46 »
    Czyli na kiedy można się spodziewać bety?

Offline Kolba

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Lipca 06, 2007, 09:11:50 »
    Niestety gdzieś pod koniec sierpnia. Jakby mi ktoś pomógł to na początek sierpnia a nawet wcześniej byłaby beta.

Offline Kolba

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Lipca 11, 2007, 10:42:24 »
    Drzewka jednostek (w tym poście będę je uaktualniał)

Andorian Peasant > Andorian Militia > Andorian Warrior > Andorian Warrider > Andorian Knight > Andorian Novice Paladin > Andorian Paladin > Andorian Elder Paladin

Andorian Peasant > Andorian Militia > Andorian Warrior > Andorian Warrider > Andorian Knight > Andorian Master Knight > Andorian Grandmaster Knight > Andorian General

Andorian Peasant > Andorian Militia > Andorian Warrior > Andorian Infatry > Andorian Sergeant > Andorian Undead Hunter > Andorian Inquisitor > Andorian Master Inquisitor

Andorian Peasant > Andorian Militia > Andorian Warrior > Andorian Infatry > Andorian Sergeant > Andorian High Sergeant > Andorian Infatry Commander > Andorian Foot General

Andorian Peasant > Andorian Militia > Andorian Bowman > Andorian Archer > Andorian Master Archer > Andorian Archers Commander

Andorian Peasant > Andorian Militia > Andorian Bowman > Andorian Novice Ranger > Andorian Ranger of Jelkala > Andorian Master Ranger of Jelkala

Cursed Peasant > Undead > Ghoul > Mounted Ghoul > Undead Knight > Lancer of Death > Great Lancer of Death >Apocalypse Rider of Hunger >  Apocalypse Rider of Plagues > The Death

Cursed Peasant > Undead > Ghoul > Foot Master Ghoul > Walking Death > Novice Demon > Demon > Master of Demons

Cursed Peasant > Undead > Deathly Archer > Undead Master Archer > Soul Hunter > Soul Knight

Offline Gedus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Lipca 12, 2007, 11:29:05 »
    W sumie gdy będę miał chwilę mogę zrobić dla ciebie kilka modeli w wingsie. co ty na to?

Offline Kolba

• Użytkownik

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #38 dnia: Lipca 13, 2007, 15:36:39 »
    Ja jestem całkiem dobry w grafice (Blender) i czekam na rozkacy

Offline Kolba

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Lipca 13, 2007, 16:40:53 »
    W takim razie zrób jeden z wymienionych modeli.

Offline Kolba

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Lipca 24, 2007, 12:13:46 »
    Na razie prace nad modem zostały zawieszone na jakiś miesiąc bo aktualnie pracuje nad The Land of Albion.