Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Powitac  (Przeczytany 1602 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SIEG

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • RAHOWA
    Powitac
    « dnia: Lutego 02, 2010, 09:30:54 »
    Witam
     Gram w M&B od około roku, forum to zaś odwiedzam regularnie od około 2 miesięcy. Do tej pory bylem tu jako gość, ale dziś coś mnie tknęło i postanowiłem sie zarejestrować.
     Obawiam sie ze podniosę Wam średnia wieku, jako ze mam 33 lata, pochodzę ze Szczecina, tam tez mieszkam i pracuje. Intereuje mnie szeroko pojęte średniowiecze, sam nalezę do grupy rekonstrukcyjnej. W tej oto grupie staramy sie możliwie najwierniej odtwarzać dość ogólnie pojętych wikingów, z mniejszym lub większym powodzeniem, nie mnie to oceniać.
    Pozdrawiam i mam nadzieje na mila współprace!
    Ktokolwiek bierze miecz, ginie od miecza, a ktokolwiek nie bierze miecza, albo z rąk go wypuszcza... ginie na krzyżu!

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    Odp: Powitac
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 02, 2010, 09:32:09 »
    Witam, szanownego użytkownika. Mam nadzieję, że zagrzejesz tu miejsce na długo.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 02, 2010, 11:15:49 »
    Serdecznie witam w naszym wspaniałym gronie, a nie przejmuj się żadną średnią - nikt tu nie prowadzi takich statystyk.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Redlucas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 02, 2010, 23:58:30 »
    Obawiam sie ze podniosę Wam średnia wieku

Nie ty jeden. Powitać.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 03, 2010, 08:40:28 »
    Witamy na forum:)

Offline Jedes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 03, 2010, 11:23:01 »
    Witam! W podpisie masz fundację, do niej też należysz?

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 03, 2010, 11:37:30 »
    Powitać kolejnego użytkownika.Miło dawać mu szybką 100

Wiesz że 99,9% ludzi cierpi na oglądanie postów z ręka na myszce.Nie nie zdejmuj ręki z myszki wiem że na to cierpisz:)

Offline Rucio

• Użytkownik
    • Mexican says - my scrotum lies!
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 03, 2010, 13:02:57 »
    Duża jest ta grupa rekostrukcyjna? Bierzecie udział w jakichś większych imprezach?

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 03, 2010, 16:40:47 »
    Witaj. Życzę miłego pobytu na forum.

sam nalezę do grupy rekonstrukcyjnej.

Czapki z głów!

Offline SIEG

• Użytkownik
    • RAHOWA
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 03, 2010, 17:34:12 »
    Odpowiadam na liczne zapytania.
     Fundacje wspieram, adoptowałem wraz z żoną wirtualnie pitbullke, o imieniu Zelda. Ogólnie polecam zapoznanie się z działaniami tej właśnie fundacji, bo pomaga zwierzakom które my sami (w sensie ludzie) najbardziej skrzywdziliśmy. Ostrzegam, lektura niektórych działów wyciska łzy :(
     Co do grupy, jest nas 10 osób (z czego 6 ze Szczecina, reszta to okoliczni obwiesie ]:->) Jesteśmy typową grupą "waleczną", rzemiosłem się raczej nie paramy, a jak już to na własny użytek, najczęściej.
     W imprezach bierzemy udział dość często, ale w kręgu naszych zainteresowań w tej chwili nie ma już imprez polskich, chamstwo i amatorszczyzna skutecznie nas odstraszyły. Do tego mamy konflikt z organizatorami popularnych ostatnio "Wikingów i Słowian" na Wolinie, wiec polskim imprezom mówimy stanowcze, nordyckie NIE!
     Ogólnie wyjazdów mamy 6-8 rocznie, najczęściej Niemcy, czasem Holandia, a ostatnio doszła Norwegia i Dania.
     Z racji niewielkiej liczebności naszej, jak i pancernego wyposażenia organizatorzy najczęściej formują z nas popularną "punch" grupę. Czyli grupę uderzeniową, której zadaniem jest rozerwanie szyku przeciwnika, zadanie jak największych strat i otwarcie drogi dla reszty. Oczywiście zawsze prawie są to misje samobójcze.
     Do tego prócz wyjazdów mamy cotygodniowy, całoroczny trening, walczymy niezależnie od aury w niedziele, w lesie, tuż pod Szczecinem.
     Jak starczy czasu i będziecie zainteresowani, podrzucę kilka fotek z festiwali.
     Pozdro

Tekst w podpisie pochodzi z intro numeru "Kawaleria Szatana" kapeli Turbo. A jako cytat przypisywany jest niejakiej Simone Weil. Ja zaś zaadoptowałem go na swoje potrzeby po pierwsze, mam ogromny sentyment do starego heavy metalu, zwłaszcza rodzimego, a po drugie, uważam że jest bardzo życiowy, interpretacja pozostaje w gestii każdego indywidualnie.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 03, 2010, 18:33:03 wysłana przez SIEG »
    Ktokolwiek bierze miecz, ginie od miecza, a ktokolwiek nie bierze miecza, albo z rąk go wypuszcza... ginie na krzyżu!

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #10 dnia: Lutego 03, 2010, 18:18:22 »
    Co znaczy twój podpis: "Ktokolwiek bierze miecz, ginie od miecza, a ktokolwiek nie bierze miecza, albo z rąk go wypuszcza... ginie na krzyżu!" Zalatuję trochę Nitsche....
    "I never risk my own skin if I don't have to."