Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Siemmaaaa  (Przeczytany 898 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jasio troll-killer

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Siemmaaaa
    « dnia: Lutego 01, 2010, 16:57:50 »
    Zważywszy, że "Witam" jest dosyć oklepane, powiedziałem Siemmaaaa :D
    No tak, jestem fanem M&B od dawien dawna, mam wrażenie, że od rok po premierze dostałem wersje z Anglii (po "ingliszu" ofc)
    W grze preferuje różne style, czasem walczę tylko wręcz, czasem tylko na odległość, a jak mnie coś ujebie w durny sposób pobije znaczy się, to używam kodów i wymiatam tym i tym stylem :D . Najczęściej jednak walczę wręcz, z dwuręcznym toporem za pan brat siecze konnych i piechotę.
    NIENAWIDZĘ konnicy. Nie pytajcie czemu, ale jak tylko widzę szarżę kawalerii wroga na mnie, to nawet z kamieniami się na nich rzucam, byle ich tylko wyrżnąć. Często źle na tym kończę....
    Troll - bezmózgi kręgowiec z rodziny niekomunikatywnych. Zwykle wielki, tępy i cuchnący stwór unikający mydła i promieni słonecznych. Niezależne badania wykazały że trolle najlepiej rozmnażają się w środowisku Neostrady dzięki dużej zawartości pokarmu, którymi przede wszystkim są rożnego rodzaju fora internetowe, chaty itp. Występuje w wieku od 9 lat do 14, choć zdarzają się przypadki trolli pełnoletnich.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Siemmaaaa
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 01, 2010, 18:06:40 »
    Witaj serdecznie, oby twój nick nie mijał się z prawdą. Morduj trolle ile wlezie ;)
    Ja za to kocham kawalerię - najchętniej nigdy nie schodziłbym z wierzchowca, ale cóż - zamku konno nie zdobędę.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Redlucas

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 02, 2010, 23:55:21 »
    zamku konno nie zdobędę.

1612 prawdę Ci powie.

"Siemmaaaa"... "Sie macie ludzie" to dobre powitanie. My Ci odpowiemy "sie masz ludziu".

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 03, 2010, 16:41:45 »
    Witaj. Życzę miłego pobytu na forum.