Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Szczekofest!!  (Przeczytany 2711 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vierie

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Szczekofest!!
    « dnia: Czerwca 09, 2007, 16:35:59 »
    Witam wszystkich przeglądających ten temat :)
    Mieszkam w Szczekocinach (niedaleko Zawiercia i Włoszczowy) razem z przyjaciółmi organizujemy co rok festival Rock-punk-reggae-ska, i tak też jest w tym roku:)

Po przeczytaniu tematów związanych z muzyką widzę że nieco ludzi słucha tych klimatów, dlatego zapraszam was do Szczekocin na nasz Szczekofest ;)

więcej info znajdziecie na www.szczekofest.com (strona narazie w związku z aktualizacją w budowie) więc wejdzcie na www.szczekofest.com/forum

W tym roku grać będzie Hurt, Koniec Świata, Zabili Mi Żółwia, Stereopian, Leniwiec i jeszcze parę amatorskich zespołów ;)
    Zapowiada się przednia zabawa, tutaj podaję małe info o koncercie wraz z plakatem zamieszczonym na lastfm.pl : http://www.lastfm.pl/event/218600

Pozdrawiam i zapraszam wszystkich chętnych !!

Offline Szwejk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Shinpū tokubetsu kōgekitai
    Odp: Szczekofest!!
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 09, 2007, 19:18:43 »
    W tym roku grać będzie Hurt, Koniec Świata, Zabili Mi Żółwia, Stereopian, Leniwiec i jeszcze parę amatorskich zespołów ;)

hahaha te nazwy rządzą :D I jak ich nie posłuchać?

Offline Vierie

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 10, 2007, 19:49:00 »
    rządzą że co ? :> słyszałeś te zespoły i uważasz że rządzą czy same nazwy ??: >

powiem Ci że to są dobre zespoły, jeśli lubisz ten klimat to polecam ;)
    a tak btw próbki mp3 masz na forum (link podałem) w podforach zespołów masz podane próbki mp3 :)

Offline Szwejk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Shinpū tokubetsu kōgekitai
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 10, 2007, 20:11:41 »
    Chodzi mi o nazwy :) U mnie królują Dilerzy Sznurówek i Pumex :P