Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Garnizon Isolli  (Przeczytany 1319 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ajmar-Chan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Garnizon Isolli
    « dnia: Stycznia 27, 2010, 22:11:02 »
    Witam, mam taki mały problem. Szukałem na niego porady ale nie znalazłem więc piszę. Mianowicie chodzi mi o to, że gram rebelią swadiańską i pomagam Isolli. Zająłem dla niej miasto i jej przydzieliłem. Sęk w tym, że ona jest w mojej drużynie i nie ma swego wojska, ja natomiast nie mam takiej opcji żeby swych ludzi zostawić jako garnizon miejski. Do tego wszystkiego miasto jest pod samą granicą nieprzyjaciół więc nie mogę się w ogóle oddalać, bo je zajmą. Co mam zrobić? Mam też jeszcze jedno pytanko odnośnie Deshavi. Ciągle nabijają jej się poziomy, ale nie mogę przydzielać jej punktów do poszczególnych rodzajów broni (nagromadziło mi się już 83 punkty), to jakiś bug czy co? Pozdrawiam.
    \"Kto kraj swój kocha i Boga się boi, ma szablę, konia, o resztę nie stoi.\"

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    Odp: Garnizon Isolli
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 27, 2010, 22:21:35 »
     Każ jednemu z przyjaznych lordów patrolować okolice miasta. Dopiero po zakończeniu rebelii Isolla (powinna) się od Ciebie odłączy. A co do drugiego problemu: zwiększ Deshavi umiejętność "mistrzostwo w broniach" (weapon master), odpowiada za to zręczność. Skill w broniach jest zależny od poziomu mistrzostwa w broniach, potem umiejętności zwiększają się tylko podczas bitwy.

Offline Ajmar-Chan

• Użytkownik
    Odp: Garnizon Isolli
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 27, 2010, 22:23:58 »
    Dzięki wielkie :) Podbiję wszystko w okolicy, poślę dziada na patrol i spokój :) thx
    \"Kto kraj swój kocha i Boga się boi, ma szablę, konia, o resztę nie stoi.\"