Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kilka pytań... Prośba o pomoc  (Przeczytany 1015 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Crims

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Kilka pytań... Prośba o pomoc
    « dnia: Stycznia 27, 2010, 10:01:58 »
    Witam

Przeklepałem to forum praktycznie całe ale nigdzie nie znalazłem konkretnych rad jak najlepiej budować drużynę...

Top 1:
    Alayen
    Firentis
    Baheshtur

Bottom 1:
    Borcha
    Artimenner
    Matheld
    Lezalit
    Rolf
     Do takiego składu dążę.
    Prośba do doświadczonych graczy: kogo przeznaczyć do walki a kogo na umiejętności grupowe. Jeśli walka to co komu dać jeśli umiejętności grupowe to jakie.
    Bedę wdzięczny za pomoc.

I jeszcze jedno pytanko: czy mozna jakoś edytować plik/postać aby zabrać bohaterom NPC 2 pkt z umiejętności powiekszającej ekwipunek i dać w co innego? Bo z tego co wyczytałem to pkt stracone? Bo nie powieksza w zaden sposob ekwipunku?
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 27, 2010, 10:07:49 wysłana przez Crims »

Offline piotrmasteror

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • THIS IS SPAAAAAM!!
    Odp: Kilka pytań... Prośba o pomoc
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 27, 2010, 10:53:36 »
    takie rzeczy były wałkowane sto razy, ale odpowiem. na umiejętności grupowe najlepszy jest artimenner i chyba lezalit, czyli architekt i chirurg polowy, a oprócz tego rotlf albo jakiś inny murzyn mają dużą inteligencję przy wysokiej sile
    Szczęka mi opadła, przebiła się przez panele, warstwę waty szklanej, folii, regipsu, desek, siedliska myszy, wpadła na dolne piętro, wylądowała na podłodze, po czym odbiła się od niej i spadła na posadzkę. Wybiła dziurę w kafelkach i metrowej grubości warstwę wiekowego, poniemieckiego betonu, wpadła do zalanej piwnicy, roztrzaskała rury doprowadzające wody, po czym wrzasnęła "ja pie**ole!"
    BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

Offline Crims

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 27, 2010, 11:24:08 »
    jeżeli było wałkowane - ten skład który podałem to proszę o linka bo widocznie mi umkneło
    A jeżeli nie masz ochoty odpisywać na mojego posta to nie komentuj bo nie widzę w tym sensu.

Offline piotrmasteror

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • THIS IS SPAAAAAM!!
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 27, 2010, 11:29:32 »
    na podstawie tej tabelki i podpowiedzi innych http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=2221.0
    Szczęka mi opadła, przebiła się przez panele, warstwę waty szklanej, folii, regipsu, desek, siedliska myszy, wpadła na dolne piętro, wylądowała na podłodze, po czym odbiła się od niej i spadła na posadzkę. Wybiła dziurę w kafelkach i metrowej grubości warstwę wiekowego, poniemieckiego betonu, wpadła do zalanej piwnicy, roztrzaskała rury doprowadzające wody, po czym wrzasnęła "ja pie**ole!"
    BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA